A ieşit la iveală! De ce a fugit soţia emirului din Dubai în Londra? Prinţesa aflase nişte lucruri teribile despre soţul ei

5 iulie, 2019
2 haya emir jpg jpeg

Presa internaţională a titrat în ultimele zile despre fuga Prinţesei Haya, soţia emirului Sheik Mohammed al-Maktoum în Londra, cerând azil politic pentru ea şi cei doi copii ai lor.

Noi detalii ies la iveală în cazul deciziei radicale luate de Prinţesa Haya, cea de-a şase soţie a emirului din Dubai. Potrivit BusinessInsider, prinţesa a aflat detalii teribile despre acţiunile soţului ei, ceea ce a pus-o în alertă şi a făcut-o să uneltească un plan pentru a putea evada din Dubai.

Şi totul ar fi pornit de la Prinţesa Latifa, una dintre cele 23 de fiice ale emirului, care a încercat să fugă în India, cu un iaht, dar a fost prinsă. Chipurile, aceasta ar fi vrut să scape din braţele asupritoare ale tatălui ei, dar a echipele de comando puse pe urmele ei au prins-o din urmă. Din acel moment, nimeni nu mai ştie despre aceasta. Se crede că este închisă şi că accesul cu lumea exterioară îi este interzis.

emir al dubaiului jpg jpeg

Asta ar fi făcut-o pe Prinţesa Haya, soţia emirului, să ia decizia de a fugi din Dubai şi de a se refugia în Londra, într-o reşedinţă luxoasă din apropierea Palatului Kensington. De altfel, se zvoneşte că Prinţul Charles şi Ducesa de Cornwall, buni prieteni de-ai prinţesei, au fost cei care au ajutat-o cu obţinerea noii locuinţe.

Lucrul acesta n-ar fi, bineînţeles, privit cu ochi buni de către emir, care consideră fapta soţiei sale un act de trădare. Momentan, prinţesa Haya a depus actele de divorţ şi va lupta pentru custodia celor doi copii ai lor, Zayed (7) şi Al Jalila (11).



Recente pe Ok! Magazine

Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg