A ieşit la iveală! De ce a fugit soţia emirului din Dubai în Londra? Prinţesa aflase nişte lucruri teribile despre soţul ei

5 iulie, 2019
2 haya emir jpg jpeg

Presa internaţională a titrat în ultimele zile despre fuga Prinţesei Haya, soţia emirului Sheik Mohammed al-Maktoum în Londra, cerând azil politic pentru ea şi cei doi copii ai lor.

Noi detalii ies la iveală în cazul deciziei radicale luate de Prinţesa Haya, cea de-a şase soţie a emirului din Dubai. Potrivit BusinessInsider, prinţesa a aflat detalii teribile despre acţiunile soţului ei, ceea ce a pus-o în alertă şi a făcut-o să uneltească un plan pentru a putea evada din Dubai.

Şi totul ar fi pornit de la Prinţesa Latifa, una dintre cele 23 de fiice ale emirului, care a încercat să fugă în India, cu un iaht, dar a fost prinsă. Chipurile, aceasta ar fi vrut să scape din braţele asupritoare ale tatălui ei, dar a echipele de comando puse pe urmele ei au prins-o din urmă. Din acel moment, nimeni nu mai ştie despre aceasta. Se crede că este închisă şi că accesul cu lumea exterioară îi este interzis.

emir al dubaiului jpg jpeg

Asta ar fi făcut-o pe Prinţesa Haya, soţia emirului, să ia decizia de a fugi din Dubai şi de a se refugia în Londra, într-o reşedinţă luxoasă din apropierea Palatului Kensington. De altfel, se zvoneşte că Prinţul Charles şi Ducesa de Cornwall, buni prieteni de-ai prinţesei, au fost cei care au ajutat-o cu obţinerea noii locuinţe.

Lucrul acesta n-ar fi, bineînţeles, privit cu ochi buni de către emir, care consideră fapta soţiei sale un act de trădare. Momentan, prinţesa Haya a depus actele de divorţ şi va lupta pentru custodia celor doi copii ai lor, Zayed (7) şi Al Jalila (11).Recente pe Ok! Magazine

caroline de monaco profimedia jpg
Regina Letizia la Madrid, Foto Profimedia (12) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
kate middleton profi jpg
cuplu regal profi jpg
camilla2 william jpg
camilla si kate jpg
charlene de monaco foto profimedia  jpg
Prințul Charles de Luxembourg, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie (7) jpg
Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg
meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg