A înfuriat-o pe Meghan! Imagini riscante din culisele serialului Suits, cu ducesa în poziții... relaxate

29 septembrie, 2023

Astăzi, soția Prințului Harry este atât de atentă la imaginea ei, încât orice cadru relaxat din trecutul ei o deranjează.

S-a întâmplat după ce fostul ei coleg din serialul Suits, Patrick J. Adams, a postat la începutul acestei săptămâni imagini nemaivăzute cu ducesa, din pauzele de filmări.

Meghan Markle poze din culise jpg

Patrick, care a jucat rolul iubitului lui Meghan în serialul cu avocați din 2011 până în 2017, i-a surprins pe fani când a postat pe Instagram o serie de fotografii intime cu Meghan Markle, din culisele producției. Cu toate acestea, după ce imaginile nemaivăzute până acum au făcut înconjurul internetului, Patrick le-a șters pe toate din feed-ul său.

Mai mult, actorul și-a cerut scuze că a împărtășit această serie de fotografii nemaivăzute ale ducesei pe platoul de filmare, susținând că acestea a fost „o neglijență jenantă”. Actorul în vârstă de 42 de ani susține că motivul pentru care le-a înlăturat a fost pentru că le-a considerat nepotrivite pe fondul tensiunilor dintre sindicatul actorilor și scenariștilor SAG-AFTRA și Alianța Producătorilor de Film și Televiziune.

„Zilele trecute, am lăsat o călătorie în trecutul Suits să mă distragă de la lupta foarte reală și continuă pe care toată lumea din @sagaftra continuă să o ducă, în efortul său de a câștiga compensații și protecții realiste în secolul 21”, a scris actorul într-un mesaj distribuit într-un story pe Instagram. „A fost o neglijență jenantă pentru care îmi pare incredibil de rău.”

Patrick a adăugat că le este recunoscător celor care „l-au corectat cu blândețe și rapiditate”. Să se fi aflat, printre aceștia, și Meghan Markle, neplăcut surprinsă să se vadă în posturi prea relaxate, pe internet?

Patrick a postat marți un carusel de imagini din culisele serialului, cu Meghan și alte vedete din Suits, pe care le-a subtitrat cu mesajul: „Mi-e dor de prietenii mei”. Una dintre imagini o arată pe soția Prințului Harry întinsă pe podea, cu picioarele goale sprijinite pe un dulap, alături de colega ei, Sarah Rafferty.

Foto: Instagram, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg