A înfuriat-o pe Meghan! Imagini riscante din culisele serialului Suits, cu ducesa în poziții... relaxate

29 septembrie, 2023

Astăzi, soția Prințului Harry este atât de atentă la imaginea ei, încât orice cadru relaxat din trecutul ei o deranjează.

S-a întâmplat după ce fostul ei coleg din serialul Suits, Patrick J. Adams, a postat la începutul acestei săptămâni imagini nemaivăzute cu ducesa, din pauzele de filmări.

Meghan Markle poze din culise jpg

Patrick, care a jucat rolul iubitului lui Meghan în serialul cu avocați din 2011 până în 2017, i-a surprins pe fani când a postat pe Instagram o serie de fotografii intime cu Meghan Markle, din culisele producției. Cu toate acestea, după ce imaginile nemaivăzute până acum au făcut înconjurul internetului, Patrick le-a șters pe toate din feed-ul său.

Mai mult, actorul și-a cerut scuze că a împărtășit această serie de fotografii nemaivăzute ale ducesei pe platoul de filmare, susținând că acestea a fost „o neglijență jenantă”. Actorul în vârstă de 42 de ani susține că motivul pentru care le-a înlăturat a fost pentru că le-a considerat nepotrivite pe fondul tensiunilor dintre sindicatul actorilor și scenariștilor SAG-AFTRA și Alianța Producătorilor de Film și Televiziune.

„Zilele trecute, am lăsat o călătorie în trecutul Suits să mă distragă de la lupta foarte reală și continuă pe care toată lumea din @sagaftra continuă să o ducă, în efortul său de a câștiga compensații și protecții realiste în secolul 21”, a scris actorul într-un mesaj distribuit într-un story pe Instagram. „A fost o neglijență jenantă pentru care îmi pare incredibil de rău.”

Patrick a adăugat că le este recunoscător celor care „l-au corectat cu blândețe și rapiditate”. Să se fi aflat, printre aceștia, și Meghan Markle, neplăcut surprinsă să se vadă în posturi prea relaxate, pe internet?

Patrick a postat marți un carusel de imagini din culisele serialului, cu Meghan și alte vedete din Suits, pe care le-a subtitrat cu mesajul: „Mi-e dor de prietenii mei”. Una dintre imagini o arată pe soția Prințului Harry întinsă pe podea, cu picioarele goale sprijinite pe un dulap, alături de colega ei, Sarah Rafferty.

Foto: Instagram, Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton jpg
Meghan Markle și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg