„A izbucnit în lacrimi!" Regele Charles și Camilla s-au prăbușit din cauza tensiunilor

10 octombrie, 2022
camilla charles jpg

Reacția publică a făcut-o pe Camilla să izbucnească în lacrimi în ziua nunții cu Charles.

Angela Levin spune cum Camilla, acum Regina Consortă, a fost percepută inițial ca o „femeie hidoasă” de publicul britanic. Expertul regal a dezvăluit cum această furtună de respingere publică a avut un efect profund asupra celor doi, care, în cele din urmă, au dat frâu emoțiilor în ziua nunții lor. Un consilier regal apropiat de noul Rege povestește în cartea lui Levin cum Charles și Camilla au plâns în ziua nunții lor, pe fondul stresului din cauza reacției publice la uniunea lor.

„Nu-mi vine să cred prin ce a trecut ea, nu cred că multe femei ar fi putut face față”, spune autoarea regală pentru GB News.

„Avea o casă fericită, mulți prieteni și mulți bani, ca apoi să ajungă să fie defăimată, numită cea mai hidoasă femeie. Asta a fost în perioada în care era cu Regele Charles, dar nu avea nicio protecție, pentru că nu erau logodiți sau căsătoriți”.

„Oamenii se înghesuiau în jurul ei dacă mergea la supermarket, aruncau cu lucruri în ea și stăteau în fața casei ei - absolut hidos, dar ea a supraviețuit”.

Levin a continuat să dezvăluie detalii intime despre momentul în care tensiunile cu publicul au atins apogeul în ziua nunții cuplului.

„Când s-au căsătorit, după ceremonie au urcat scările din Windsor și amândoi au izbucnit în lacrimi. Știu asta de la unul dintre cei mai populari consilieri ai lor. Camilla era speriată că nimeni nu se va prezenta la eveniment, pentru că nu aveau o nuntă la biserică. 

Ea a refuzat să se ridice din pat în dimineața zilei nunții, pur și simplu nu a putut face față”.

Regele Charles și Camilla s-au căsătorit în 2005 în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Windsor Guildhall.

Regina Elisabeta a II-a și soțul ei, Prințul Philip, nu au participat la ceremonia civilă, dar au fost prezenți la o recepție organizată pentru ei la Castelul Windsor.

Atunci, Camilla și-a asumat titlul regal oficial de ducesă de Cornwall.

Înainte de moarte, Regina Elisabeta a redus la tăcere speculațiile cu privire la poziția Camillei în casa regală, declarându-și public speranța că ducesa de atunci de Cornwall va fi intitulată Regina Consortă în viitor.

În seara dinaintea Jubileului său de platină, Regina Elisabeta a lansat o declarație publică oficială prin Palatul Buckingham.

„Când la plinătatea timpului, fiul meu Charles va deveni Rege, știu că îi voi oferi lui și soției sale, Camilla, același sprijin pe care mi l-ai oferit mie.

„Este dorința mea sinceră ca atunci când va veni acel moment, Camilla să fie cunoscută drept Regina Consortă, în timp ce își continuă propriul serviciu loial”.Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate- william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 1237723301 jpg
charles -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles  GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3  Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg