A plecat cu resentimente. Meghan Markle, furioasă că regina nu s-a pozat cu Lilibet

9 iunie, 2022

Este o întreagă dramă în spatele primei poze cu micuța Lilibet Diana, fiica cea mică a lui Meghan Markle și-a Prințului Harry.

Pe 4 iunie, în timpul Jubileului de Platină, mezina Ducilor de Sussex a împlinit un an și a fost sărbătorită în Anglia, alături de unele dintre rudele ei regale.

lilibet5 jpg

Cu câteva zila înainte, imediat ce au aterizat în Anglia, Harry și Meghan au dus-o pe micuță s-o întâlnească pe străbunica ei, Regina Elisabeta, și-au vrut ca un fotograf prieten cu ei să imortalizeze momentul.

Regina i-a refuzat, însă, scurt, de teamă că imaginile cu aceste momente private de familie vor ajunge în vreun documentar sau în presa americană. Altfel spus, Regina Angliei nu este de vânzare! 

meghan markle profimedia 0696703217 jpg

Alte surse citate de presa tabloidă britanică susțin că Prințul Harry și Meghan Markle și-au propus să filmeze cât mai mult din întâlnirile particulare cu membrii familiei regale, însă n-au reușit, căci aceștia nu le-au permis.

Scopul celor doi ar fi fost să folosească acele imagini în documentarul pe care-l pregătesc pentru Netflix, unul dintre punctele principale ale dealului lor cu gigantul de streaming.

Regina Elisabeta Jubileu Getty jpg

Biografa Angela Levin a declarat următorul lucru pentru MailOnline: „Este un tupeu incredibil. Este incredibil ca Harry să fi pus presiune asupra bunicii lui când știe că aceasta s-a chinuit să fie prezentă în persoană în timpul celor patru zile de festivități de pe perioada Jubileului de Platină. Este și mai greu când ai 96 de ani. Jubileul este ultimul ei mare efort ca monarh și totuși Harry îi cere asta când știe că ea nu poate spune Nu”.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg