A plecat! Prințul Harry a părăsit Londra la 24 de ore de când s-a întâlnit cu tatăl lui, Regele Charles

8 februarie, 2024

Prințul Harry a părăsit Marea Britanie după o scurtă călătorie pe care a făcut-o la Londra pentru a-l vedea pe tatăl său, Regele Charles, la scurt timp după ce Palatul Buckingham a anunțat că monarhul a fost diagnosticat cu cancer.

Prințul Harry, Getty (3) jpg

Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, a fost văzut miercuri pe aeroportul Heathrow din Londra, după ce a petrecut aproximativ 24 de ore în Marea Britanie. S-a și întors la Meghan Markle și la copii după scurta vizită în Anglia. 

Prințul Harry a sosit marți în Marea Britanie, unde a călătorit direct la Clarence House, unde Regele Charles și Regina Camilla locuiesc. Se crede că tatăl și fiul au avut o scurtă întâlnire privată, care ar fi durat aproximativ 30 de minute. Cei doi s-au reunit pentru prima dată de la ceremonia de încoronare din mai 2023.

„Asta este bine", a spus o sursă apropiată casei regale pentru publicația People. „Să sperăm că Harry îi va aduce și pe nepoți la un moment dat, pentru că ar fi minunat pentru toți". În timp ce ducele de Sussex a petrecut timp cu tatăl său înainte ca regele să călătorească înapoi la Sandringham, o sursă regală a declarat că nu există "niciun plan" pentru ca prințul Harry și fratele său, prințul William, să se întâlnească.

Nu este clar unde a înnoptat Prințul Harry în timpul călătoriei sale în Marea Britanie. El și soția sa, Meghan Markle, au fost "rugați să părăsească" casa lor Frogmore Cottage din Windsor în martie 2023, după ce s-au retras din rolurile lor regale în 2020 și s-au mutat în SUA.

Cuplul s-a stabilit în California, împreună cu fiul lor, Prințul Archie, în vârstă de 4 ani, și cu fiica lor, Prințesa Lilibet, în vârstă de 2 ani. Călătoria de acum a Prințul Harry în Marea Britanie a fost la fel de scurtă ca cea din luna mai 2023, care a avut ca scop participarea la încoronarea tatălui său. La doar câteva ore după evenimentul de la Westminster Abbey, ducele de Sussex s-a îndreptat spre aeroport și s-a întors acasă, în California, pentru a marca cea de-a 4-a aniversare a prințului Archie, care a căzut în aceeași zi cu evenimentul regal.

Regele Charles are cancer

Se pare că Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, și-a informat personal cei doi fii ai săi, precum și alți membri ai familiei, despre diagnosticul de cancer înainte ca Palatul Buckingham să facă anunțul public luni.

În urmă cu treo zile, palatul a anunțat că monarhul primește tratament pentru "o formă de cancer" printr-un comunicat. Diagnosticul a fost dat publicității la scurt timp după ce Regele Charles a fost supus unei proceduri pentru tratarea unei prostate mărite benigne, pe 26 ianuarie. Actualizarea a venit la o săptămână după ce regele a părăsit Clinica din Londra, în urma unei șederi de trei zile după operație. Cu toate acestea, el nu are cancer de prostată.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
Ducesa Sophie Foto GettyImages (3) jpg
Charlene și Albert de Monaco GettyImages 2162706103 jpg
Regele Charles Royal Ascot Foto Profimedia jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Margareta a României cu Principele Radu la nunta lor foto Facebook jpg
Kate Middleton, Prințul William  sursa foto   GettyImages jpg
Kate și William, Wales, Getty (4) jpg
Printul William   GettyImages 2152220099 jpg
Printul Andrew si Sarah Ferguson   profimedia 0659279551 jpg
Prințesa Elisabeth a Belgiei Foto Profimedia jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (2) jpg
Meghan Markle în 2019, Profimedia jpg
Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Alina Maria și Regina Letizia colaj jpg
Printesa Elisabeta, Regina Paola, Regele Albert, regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei de Ziua Nationala   Casa Regala (3) jpg
Prințesa Eleonore, Prințul Gabriel, Regina Mathilde, Regele Philippe, Prințesa Elisabeth, Prințul Emmanuel Foto Getty Images jpg