A plecat! Prințul Harry a părăsit Londra la 24 de ore de când s-a întâlnit cu tatăl lui, Regele Charles

8 februarie, 2024

Prințul Harry a părăsit Marea Britanie după o scurtă călătorie pe care a făcut-o la Londra pentru a-l vedea pe tatăl său, Regele Charles, la scurt timp după ce Palatul Buckingham a anunțat că monarhul a fost diagnosticat cu cancer.

Prințul Harry, Getty (3) jpg

Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, a fost văzut miercuri pe aeroportul Heathrow din Londra, după ce a petrecut aproximativ 24 de ore în Marea Britanie. S-a și întors la Meghan Markle și la copii după scurta vizită în Anglia. 

Prințul Harry a sosit marți în Marea Britanie, unde a călătorit direct la Clarence House, unde Regele Charles și Regina Camilla locuiesc. Se crede că tatăl și fiul au avut o scurtă întâlnire privată, care ar fi durat aproximativ 30 de minute. Cei doi s-au reunit pentru prima dată de la ceremonia de încoronare din mai 2023.

„Asta este bine", a spus o sursă apropiată casei regale pentru publicația People. „Să sperăm că Harry îi va aduce și pe nepoți la un moment dat, pentru că ar fi minunat pentru toți". În timp ce ducele de Sussex a petrecut timp cu tatăl său înainte ca regele să călătorească înapoi la Sandringham, o sursă regală a declarat că nu există "niciun plan" pentru ca prințul Harry și fratele său, prințul William, să se întâlnească.

Nu este clar unde a înnoptat Prințul Harry în timpul călătoriei sale în Marea Britanie. El și soția sa, Meghan Markle, au fost "rugați să părăsească" casa lor Frogmore Cottage din Windsor în martie 2023, după ce s-au retras din rolurile lor regale în 2020 și s-au mutat în SUA.

Cuplul s-a stabilit în California, împreună cu fiul lor, Prințul Archie, în vârstă de 4 ani, și cu fiica lor, Prințesa Lilibet, în vârstă de 2 ani. Călătoria de acum a Prințul Harry în Marea Britanie a fost la fel de scurtă ca cea din luna mai 2023, care a avut ca scop participarea la încoronarea tatălui său. La doar câteva ore după evenimentul de la Westminster Abbey, ducele de Sussex s-a îndreptat spre aeroport și s-a întors acasă, în California, pentru a marca cea de-a 4-a aniversare a prințului Archie, care a căzut în aceeași zi cu evenimentul regal.

Regele Charles are cancer

Se pare că Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, și-a informat personal cei doi fii ai săi, precum și alți membri ai familiei, despre diagnosticul de cancer înainte ca Palatul Buckingham să facă anunțul public luni.

În urmă cu treo zile, palatul a anunțat că monarhul primește tratament pentru "o formă de cancer" printr-un comunicat. Diagnosticul a fost dat publicității la scurt timp după ce Regele Charles a fost supus unei proceduri pentru tratarea unei prostate mărite benigne, pe 26 ianuarie. Actualizarea a venit la o săptămână după ce regele a părăsit Clinica din Londra, în urma unei șederi de trei zile după operație. Cu toate acestea, el nu are cancer de prostată.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg