A renunțat la costum în favoarea unei ținute cu vestă! Prințesa Kate n-a mai apărut așa până acum

5 octombrie, 2023

Prințesa Kate Middleton a uimit cu ținuta purtată la evenimentul de ieri, în Bracknell, un oraș din sud-estul Angliei!

Kate Middleton surprinde cu alegerea vestimentara (3) jpg

Kate Middleton are întotdeauna apariții perfecte, fie că poartă o ținută de seară strălucitoare, fie că are un look casual în timpul zilei. Ieri, Prințesa de Wales a apărut la un centru comunitar ucrainean purtând o ținută neașteptată, dar elegantă totodată. La aceasta a accesorizat o fundă mică, în piept, în culorile steagului Ucrainei.

Ținuta lui Kate Middleton a fost compusă dintr-o cămașă albă, o vestă gri, tricotată, și pantaloni țigaretă. Vesta ei tricotată a fost o alternativă neașteptată, a deviat de la stilul tipic al lui Kate Middleton, cu sacou. Vesta gri costă 120 de lire sterline și e de la brand-ul Cefinn.

Look-ul lui Kate Middleton a fost completat cu o bluză albă cu mâneci supradimensionate, pe care a încheiat-o cu nasturi până sus. În ton cu toamna, Kate Middleton a optat pentru pantaloni gri, care i-au accentuat silueta. Pantalonii sunt de la brand-ul Sézane și pot fi găsiți la prețul de 130 de lire sterline. Ea a purtat tocuri gri închis, diferiți față de pantofii cu care  este de obicei văzută. Aceștia au fost pantofii cu toc Avery în Tweed de la J.Crew. 

Prințesa nu părea să poarte brățară sau colier, ci doar o pereche delicată de cercei din aur și diamante. E vorba despre cerceii "The Rosalia" cu perle de 68 de lire sterline de la Shyla Jewellery.

În ultima vreme, Kate Middleton a fost văzută purtând costume pentru aparițiile regale, iar un expert a explicat și care ar fi motivul alegerilor ei vestimentare. „S-a speculat la începutul acestui an că Palatul Buckingham nu va mai publica detalii despre ce poartă Kate Middleton, cel mai probabil în încercarea de a concentra mass-media din întreaga lume asupra activității importante pe care o desfășoară familia regală, mai degrabă decât asupra alegerilor lor în materie de modă, dar, în ciuda acestei recente lipse de informații, Kate Middleton este în continuare aclamată ca un simbol al modei la nivel mondial, "efectul Kate" aducând noroc brandurilor pe care le susține.

Poate că acesta este motivul pentru care imaginea lui Kate Middleton pare să fi evoluat din nou, prințesa purtând din ce în ce mai multe costume, inclusiv pentru întâlnirile regale de când s-a întors din vacanța de vară”, spune pentru The Express expertul. 

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg