A scris discursul singură, din tot sufletul! Kate n-a avut nevoie de ajutor când s-a adresat națiunii

25 martie, 2024

Vineri, 22 martie, Kate Middleton a anunțat că suferă de cancer! Într-un clip video emoționant, ea a ținut un discurs care a fost scris chiar de ea, din suflet!

Kate Middleton, 19 septembrie 2023, Getty (8) jpg

„A scris singură fiecare cuvânt", a confirmat o sursă de Palatul Kensington pentru publicația People despre discursul video al Prințesei de Wales, care a fost lansat vineri și filmat cu două zile înainte în grădinile Castelului Windsor.

Și un prieten de familie a intervenit și a adăugat: „Ea însăși a scris cuvintele, le-a rostit personal și a vrut să decidă când este momentul potrivit pentru a da lumii această veste".

Prințul William, extrem de mândru de soția lui, care suferă de cancer

Vineri, Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer într-un mesaj video emoționant. Ea a spus că a primit diagnosticul în urma operației abdominale suferite în ianuarie, după ce testele postoperatorii "au constatat prezența cancerului", iar acum se află în "primele etape" ale tratamentului.

Prințul William ar fi "extrem de mândru de soția sa pentru curajul și puterea de care a dat dovadă nu doar în această săptămână, ci de la operația din ianuarie", a mai afirmat o sursă regală.

Sursa a adăugat că Prințul William, în vârstă de 41 de ani, își protejează familia, declarând: „Acum, mai mult ca oricând, el vrea să se asigure că soția sa are intimitatea de care are nevoie pentru a se recupera complet și că copiii săi sunt protejați de interesul de înțeles față de știrile care au fost împărtășite".

Sâmbătă, Prințul William și Kate Middleton au declarat că sunt recunoscători pentru sprijinul pe care l-au primit după anunțul diagnosticului de cancer al prințesei. Un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a spus într-o declarație că ei "sunt enorm de emoționați de mesajele amabile primite de la oamenii din Marea Britanie, din Commonwealth și din întreaga lume ca răspuns la mesajul Alteței Sale Regale".

Reacția Regelui Charles după ce Kate Middleton a anunțat că are cancer

Regele Charles, care suferă și el de cancer, s-a declarat mândru de nora lui, Kate Middleton, pentru curajul de a vorbi despre cancer și tratamentul ei. Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a transmis că Regele Charles "a rămas în legătură strânsă cu iubita lui noră pe parcursul ultimelor săptămâni" și că el și Camilla "vor continua să ofere dragostea şi sprijinul lor întregii familii în această perioadă dificilă".

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg