A sosit primul invitat celebru la nunta lui Meghan cu Harry

14 mai, 2018
13th Annual InStyle And The Hollywood Foreign Press Association's Toronto International Film Festival Party   Arrivals jpeg

Mai sunt câteva zile până sâmbătă, 19 mai, ziua în care o lume întreagă va fi martora unei noi nunţi regale, cea a lui Meghan Markle cu Prinţul Harry.

Cu toate acestea, unii dintre invitaţii celebri sunt mai nerăbdători decât alţii şi au ajuns la locul faptei cu o săptămână înainte. Este vorba despre colegul lui Meghan Markle din serialul Suits, Gabriel Macht (actorul din rolul principal), care a ajuns la Londra încă din weekend, însoţit de soţia sa, actriţa şi modelul australian Jacinda Barrett, şi fiul lor, Luca.

Gabriel Macht şi Jacinda Barrett

Frumoasa familie a profitat de invitaţia la evenimentul anului pentru a se bucura de o vacanţă în Anglia, în Londra şi în împrejurimi.

Aceştia au început cu o vizită la Palatul Buckingham, aşa cum am putut observa de pe contul de Instagram al doamnei Macht.

Jacinda a postat o fotografie cu ocazia Zilei Mamei, care în America s-a sărbătorit pe 13 mai, în care aceasta apare sărutându-şi băieţelul, poză însoţită de următorul mesaj: "Pupat în faţa Reginei".

image

Încă din luna martie a fost confirmat că toţi colegii lui Meghan din serialul Suits, precum şi cei din echipa de producţie, au fost invitaţi la nunta regală, care va avea loc p 19 mai la Castelul Windsor.

Meghan Markle şi Gabriel Macht în anul 2012Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg