A sosit primul invitat celebru la nunta lui Meghan cu Harry

Citeste tot despre:

, ,

Mai sunt câteva zile până sâmbătă, 19 mai, ziua în care o lume întreagă va fi martora unei noi nunți regale, cea a lui Meghan Markle cu Prințul Harry.

Cu toate acestea, unii dintre invitații celebri sunt mai nerăbdători decât alții și au ajuns la locul faptei cu o săptămână înainte. Este vorba despre colegul lui Meghan Markle din serialul Suits, Gabriel Macht (actorul din rolul principal), care a ajuns la Londra încă din weekend, însoțit de soția sa, actrița și modelul australian Jacinda Barrett, și fiul lor, Luca.

Gabriel Macht și Jacinda Barrett

Frumoasa familie a profitat de invitația la evenimentul anului pentru a se bucura de o vacanță în Anglia, în Londra și în împrejurimi.

Aceștia au început cu o vizită la Palatul Buckingham, așa cum am putut observa de pe contul de Instagram al doamnei Macht.

Jacinda a postat o fotografie cu ocazia Zilei Mamei, care în America s-a sărbătorit pe 13 mai, în care aceasta apare sărutându-și băiețelul, poză însoțită de următorul mesaj: „Pupat în fața Reginei”.

Încă din luna martie a fost confirmat că toți colegii lui Meghan din serialul Suits, precum și cei din echipa de producție, au fost invitați la nunta regală, care va avea loc p 19 mai la Castelul Windsor.

Meghan Markle și Gabriel Macht în anul 2012
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA