A treia zi din turneul regal. Cum au fost primiţi Kate şi William în Norvegia şi ce ţinute a schimbat ducesa

2 februarie, 2018
kate middleton (1) jpeg

La începutul săptămânii, Prinţul William şi Ducesa de Cambridge au plecat într-un turneul regal în Ţările Scandinave, acestea fiind ultimele vizite în străinătate înainte de naşterea celui de-al treilea copil al cuplului, aşteptată în luna aprilie. După ce au petrecut două zile în Suedia, la Stockholm, alături de Prinţesa Moştenitoare Victoria, soţul său, Prinţul Daniel, şi întreaga Familie Regală, participând la o mulţime de evenimente şi la două recepţii elegante, regalităţile britanice au luat avionul şi au plecat spre a doua destinaţie, Norvegia.

Kate a arătat fabulos într-un palton albastru.

Bineînţeles, călătoria nu a fost una lipsită de probleme, căci staff-ul regal britanic a amânat plecarea cu avionul din cauza unei ninsori puternice în Oslo. Până la urmă, ieri, Kate şi William au aterizat cu succes în capitala Norvegiei, fiind întâmpinaţi cum se cuvine de Prinţul Moştenitor Haakon şi de soţia sa, Prinţesa Mette-Marit. Fără îndoială, Ducesa de Cambridge a arătat fantastic în cea de-a treia zi a turneului regal şi, surprinsă pe Aeroportul  Gardemoen din Oslo, a părut foarte cool, în ciuda vremii nefaste. În vârstă de 36 de ani, Kate a înfruntat frigul îmbrăcatră într-un palton albastru cu guler, de la Catherine Walker, şi o pereche de pantofi negri cu toc înalt.

Kate şi William au fost întâmpinaţi de Prinţul Moştenitor Haakon şi de soţia sa, Prinţesa Mette-Marit.

De asemenea, Kate a purtat părul prins într-un coc lejer, pentru un plus de eleganţă. În ciuda faptului că mai are doar două luni şi va naşte, Ducesa a arătat formidabil în outfiturile alcătuite din rochii groase, sau din dantelă, paltoane colorate şi pantofi cu toc înalt. Iar ea nu a fost singura remarcată de pasionaţii de fashion pentru că Prinţul William a purtat şi el un palton la modă şi o eşarfă groasă în culoarea bordo.

Au înfruntat frigul şi zăpada.

Mai târziu, regalităţile norgeviene au găzduit un prânz în cinstea oaspeţilor lor, ocazie cu care Kate a ales o rochie din dantelă albastră de la Seraphine, una în stil vintage care se mula perfect pe sarcina proeminentă a ducesei. După-amiază, Prinţul William şi soţia sa, alături de Familia Regală Norvegiană, au vizitat un parc de sculptură din incinsta palatului, dar au ieşit şi pentru a se întâlni cu publicul.

A schimbat pantofii cu toc pe nişte încălţări mult mai comode.

Prinţul William a purtat o eşarfă colorată şi un palton elegant.

Mereu cu zâmbetul pe buze, şi-a salutat fanii.

Pregătită pentru frigul de afară, Ducesa a purtat acelaşi palton albastru, dar accesorizat într-o formulă de iarnă. Kate a optat pentru căciulă din blană artificială şi mănuşi tot cu blană, iar pantofii cu toc au fost înlocuiţi de o pereche de cizme mai comode şi mai călduroase. Kate a arătat formidabil şi chiar a primit un cadou din patrea unei fane, un obiect vestimentar tricotat, cu model scandinav  - alb, roşu şi albastru.

Alături de câţiva dintre membrii Familiei Regale a Norvegiei.

Seara s-a terminat într-un stil mare, cu o recepţie elegantă la Palatul Regal din Oslo, Kate şi William arătând fabulos alături de membrii familiei regale norvegiene. Astăzi este ultima zi a turneului regal, iar noi actrivităţi se anunţă pentru cuplul regal care va vizita o şcoală din capitala Norvegiei.

La prânzul organizat la Palat, Kate a purtat o rochie din dantelă albastră.

image

Citeşte şi: Ducesa de Cambridge a arătat ca o zeiţă la dineul organizat la Oslo în cinstea ei şi a lui William

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg