Abia i se vede burtica! Prințesa Sofia, prima apariție de când s-a aflat că va deveni mamă a patra oară

5 septembrie, 2024

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei au bifat prima apariție la două zile după ce publicul a aflat că prințesa așteaptă al patrulea copil.

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia Foto Profimedia (1) jpg

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia a Suediei au ieșit în oraș pentru prima lor misiune regală de când au împărtășit vestea fericită că vor deveni părinți pentru a patra oară. Pe 4 septembrie, Prințul Carl Philip, în vârstă de 45 de ani, și Prințesa Sofia, în vârstă de 39 de ani, au apărut în Värmland, Suedia, pentru a da startul unei vizite de două zile în acea zonă.

Prințul Carl Philip a fost desemnat duce de tatăl său, Regele Carl XVI Gustaf, la naștere, iar biografia sa regală menționează că are o relație „deosebit de strânsă” cu Värmland, vizitându-l adesea atât în public, cât și în privat.

La apariția lor, Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia au afișat zâmbete largi, prima oprire fiind la o fabrică Volvo din Arvika. Tema șederii de două zile a cuplului este reziliența și schimbarea durabilă, conform planurilor traduse de guvernul local, iar vizita îi va duce la Arvika, Eda și Karlstad.

Prima apariție a cuplului regal a fost cu atât mai memorabilă cu cât a marcat primul lor eveniment public de când Curtea Regală suedeză a anunțat la 2 septembrie că Prințesa Sofia este însărcinată.

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia sunt deja părinții a trei băieți - Prințul Alexander, 8 ani, Prințul Gabriel, 7 ani, și Prințul Julian, 3 ani - iar bebelușul pe drum îi va transforma într-o familie de șase persoane. 

„Altețele Lor Regale Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia sunt încântați să anunțe că Prințesa așteaptă al patrulea lor copil”, a declarat curtea într-o declarație pe 2 septembrie. „Prințesa Sofia se simte bine, iar nașterea este așteptată să aibă loc în februarie 2025. În timpul toamnei, nu sunt planificate schimbări în programul public al Prințesei Sofia”, a spus acesta.

Anunțul a fost împărtășit pe rețelele de socializare împreună cu o nouă fotografie a cuplului.

Prințesa Sofia (născută Sofia Hellqvist) a devenit ducesă de Värmland când s-a căsătorit cu Prințul Carl Philip, fiul Regelui Carl XVI Gustaf și al Reginei Silvia în iunie 2015.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg