Accesoriul în valoare de peste 1.000 de lei pe care l-a purtat Prințul William! E pasionat de modă?

9 iulie, 2024

La cea mai recentă apariție, Prințul William s-a asortat din cap până în picioare!

Prințul William Foto Getty Images (1) jpg

Se pare că Prințul de Wales a luat lecții de fashion de la soția sa, Kate Middleton, pentru a se îmbrăca la evenimentele oficiale. Prințul William, în vârstă de 42 de ani, a asistat sâmbăta trecută la meciul Angliei împotriva Elveției din cadrul sferturilor de finală ale Euro 2024, unde a trecut prin toate emoțiile din timpul meciului.

Viitorul rege a fost îmbrăcat elegant, într-un costum albastru marin, cu o cămașă albă și o cravată cu model albastru, dar la o privire mai atentă, ați observat detaliul inedit la accesoriul său? După cum au observat observatorii regali, Prințul William a purtat o cravată de mătase cu imprimeu de fotbal de 185 de lire sterline (aproximativ 1.000 de lei), de la casa de modă italiană Ferragamo.

Este accesoriul perfect pentru iubitorul de fotbal William, care este un mare fan Aston Villa, precum și președinte al FA, Federația Engleză de Fotbal. Prințesa de Wales deține, de asemenea, o brățară  de la brandul Ferragamo, pe care a purtat-o în timpul turneului cuplului în Caraibe în 2022.

În timpul meciului de sâmbătă, Prințul William și însoțitorul lui au fost văzuți chicotind la un semn obraznic afișat de un fan elvețian din mulțime: "God Save The Cheese". Iar după rezultat, regalul a scris pe Twitter: "Emoții până la sfârșit. Bravo @England! Semifinale venim! Noi credem în voi. W."

Prințul i-a felicitat, de asemenea, pe jucători după meci, imaginile arătându-l pe Prințul William strângând mâna și îmbrățișându-i pe Bukayo Saka, John Stones și Trent Alexander-Arnold.

"Ce victorie în sferturile de finală #EURO2024", se arată în clipul de pe Instagram. Pe 10 iulie, Prințul William va trăit din nou emoții puternice. Anglia va juca în semifinalele de la EURO 2024 împotriva Olandei. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg