Accesoriul interesant care i-a scos ținuta din anonimat lui Kate Middleton!

Nu ne săturăm să-i admirăm aparițiile! Cu stilul ei vestimentar elegant, dar discret, Kate reușește să fie mereu în centrul atenției. Așa s-a întâmplat și ieri, pe când a participat la o slujbă organizată la Westminster Abbey, în cinstea celor decedați în atacul din Londra, de luna trecută.

William, Kate și Harry

Kate, William și Harry au mers, ieri, la o slujbă religioasă, organizată la Westminster Abbey pentru a-și prezenta regretele față de ceea ceea ce s-a întâmplat acum o lună în Londra. Îmbrăcați sobru și vizibil mâhniți, cei trei au depus și o coroană la Innocent Victims` Memorial.

Au participat la o slujbă religioasă

Cele trei capete regale au fost înconjurate de familiile celor decedați în atacul respectiv, dar și de victimele, martorii și cei care au dat o mână de ajutor în acele clipe îngrozitoare. Respectuoasă, Kate a purtat, la acest eveniment, un outfit mai sobru, în culori închise, semnat Missoni, pe care l-a mai purtat și cu alte ocazii.

O apariție rafinată!

Un accesoriu, însă, ne-a atras atenția și – spunem noi – i-a scos ținuta din anonimat. Este vorba despre o pălărie, de tip ”fascinator”, care s-a armonizat perfect cu restul outfitului. Ne place cum i-a venit, dar și cum a purtat-o, deși, evident, rolul ei era pentru a da sobrietate ținutei, nu neapărat s-o înfrumusețeze.

A purtat o pălărie de tip ”fascinator”

foto: getty

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA