Accesoriul preferat al Reginei Elisabeta, mult mai scump decât cel al Letiziei

9 decembrie, 2022
regina Elisabeta

Regina Elisabeta a II-a și regina Letizia au avut în comun mai mult decât statutul regal. Ambele au fost rar observate fără o anumită bijuterie.

Reginele au de obicei un stil fabulos, de la haine frumoase la bijuterii rafinate și au acces la unele dintre cele mai uimitoare piese din lume. În ciuda acestui fapt, ele vor alege adesea o singură piesă și o vor purta tot timpul. Regreta Elisabeta a II-a și actuala Regină Letizia au făcut asta.

Regina Letizia, în vârstă de 50 de ani, are stilul ei și e recunoscută pentru ținutele impecabile, la modă, și bijuteriile fabuloase. Suverana nu se ferește niciodată când vine vorba de modă și este dornică să experimenteze și să aleagă piese îndrăznețe, unice, atunci când ocazia o permite.

De nenumărate ori, este văzută în ținute uimitoare, dar un lucru pare să rămână mereu constant: inelul pe care îl poartă și care poartă semnătura designerului Karen Hallam.

Inelul a devenit aproape sinonim cu Regina. Este ca și cum face parte din uniforma ei regală.  Un inel de argint costă 110 de euro, în timp ce o astfel de bijuterie placată cu aur ajunge la 135 de euro.

Cel mai scump inel semnat Karen Hallam va costa clienții în jur de 1000 de euro.

Inelul purtat de Letizia are o formă unică, ovală și este asimetric, dar este suficient de simplist încât poate fi purtat cu orice.

Regina Letizia nu este singura regină care nu se desparte de o astfel de piesă. În timpul domniei sale, Elisabeta a II-a a fost rar observată fără perlele sale.

Tatăl reginei Elisabeta a II-a - regele George al VI-lea - i-a dăruit fiicei sale frumosul colier înainte de moartea sa, care s-a produs în 1952.

Un expert în bijuterii spune despre accesoriul preferat al monarhului că este incredibil de rar.

„Regina Elisabeta avea unele dintre cele mai valoroase bijuterii din lume, așa că ar fi corect să presupunem că acest colier de perle cu trei fire și cerceii ei sunt fabricați din perle naturale.

Doar un procent foarte mic de perle folosite pentru bijuterii sunt naturale, majoritatea fiind de cultură”.

„Dacă aceste piese sunt făcute din perle naturale, sunt incredibil de rare, ca să nu mai vorbim de valoare”.

Dacă o singură perlă naturală costă în jur de 3.000 de lire sterline, expertul crede că frumosul colier al Reginei ar putea avea o valoare cuprinsă între 600.000 și un milion de lire sterline. Acest lucru îl face de 1.000 de ori mai scump decât inelul Letiziei.

De obicei, suverana își asocia colierul cu cerceii ei clasici cu perle, ambele piese devenind parte din garderoba ei zilnică.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}