Aceasta este dieta care o menține pe Regina Letizia tânără și slabă la 50 de ani

11 noiembrie, 2022

Pe 15 septembrie, a împlinit 50 de ani, dar cumva, tot reușește să arate ca o fetișcană. Care este secretul tinereții Reginei Letizia a Spaniei și a siluetei sale ca trase prin inel?

Regina Letizia Profimedia (2) jpg

Ei bine, Regina Letizia este o adeptă a dietei Perricone, un plan alimentar foarte popular printre celebrități, care a fost creat de doctorul Nicholas Perricone.

Mai exact, dieta de 28 de zile pe care se spune că o urmează și Letizia „îmbunătăţeşte starea de sănătate prin reducerea inflamaţiilor din organism”, potrivit publicației Healthline. Prin urmare, cei care urmează dieta nu văd o schimbare doar în greutate, ci și în aspectul pielii, căci acest regim ar ajuta la prevenirea semnelor îmbătrânirii.

Dieta se concentrează pe alimente bogate în nutrienți și adaugă proteine la fiecare masă și gustare a zilei. Există unele alimente pe care Perricone le recomandă a fi consumate în fiecare zi, precum peștele, ouăle, iaurtul natural și legumele.

Un mic dejun tipic pentru Regina Letizia ar putea fi un smoothie proaspăt, urmat de o omletă cu albuș de ou și somon afumat.

Felurile de mâncare prouse de dieta Perricone sunt întotdeauna simple, hrănitoare și mai presus de toate sănătoase, așa că salatele, legumele la grătar și preparatele pe bază de pește sunt recomandate pentru prânz și cină.

Un prânz tipic pentru Regina Letizia ar putea consta în pește alb la grătar pe un pat de verdeață, cu ulei de măsline și suc proaspăt de lămâie. Simplitatea este cheia!

Adepții dietei Perricone sunt încurajați să bea până la 3 litri de apă pe zi, adică peste 12 pahare. În plus, ceaiul verde este recomandat datorită proprietăților sale antioxidante, iar alcoolul este descurajat total.

Pentru a arăta ca frumoasa Regina Letizia trebuie să faci și sacrificii, așa că există multe alimente care trebuie evitate dacă urmezi planul Perricone. Zaharurile rafinate sunt interzise total, la fel ca și grăsimile saturate, pâinea, pastele, carnea de vită și brânzeturile pline de calorii.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Pippa Middleton nuntă Foto Getty Images (5) jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Kate Middleton apariție BBC jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (11) jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (8) jpg
Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg