Actorul Dominic West din The Crown zice de ce el și Prințul Harry nu mai vorbesc: "Am spus prea multe..."

29 decembrie, 2023

Prințul Harry și Dominic West nu-și mai vorbesc, în ciuda faptului că în urmă cu ceva vreme u făcut o călătorie împreună. Actorul e cel care joacă rolul Regelui Charles în serialul The Crown de pe Netflix.

Printul Harry si Dominic West jpg

Prințul Harry și Dominic West, actorul din serialul The Crown, au participat amândoi la o călătorie prin Antarctica în 2013, prin intermediul organizației de caritate Walking with the Wounded, care sprijină foștii membri ai forțelor armate britanice în tranziția lor la viața civilă.

Cu toate acestea, Dominic West a dezvăluit într-un interviu pentru Times Radio că nu mai ține legătura cu Prințul Harry. Gazda Kate McCann l-a întrebat pe Dominic West dacă a vorbit cu Prințul Harry în legătură cu faptul că îl interpretează pe tatăl lui, pe Regele Charles, în serialul de pe Netflix. "Ei bine, asta a fost acum mai bine de 10 ani", a spus West. "Totuși, încă mai ai numărul lui?", a insistat gazda. "Nu, noi într-un fel... nu. Am spus prea multe într-o conferință de presă, așa că nu am mai vorbit după aceea", a explicat Dominic West. "Cred că am fost întrebat ce am făcut, ce am făcut pentru a sărbători când am ajuns acolo și probabil am spus ceva prea mult". 

În 2014, Dominic West a dezvăluit că Prințul Harry avea un talent pentru a construi toalete în timpul drumeției. "Aveau un stâlp pentru steaguri și un suport pentru rolele de toaletă care erau înconjurate de blocuri de zăpadă", a spus actorul. "Cred că i-a luat 45 de minute pentru a le crea pe fiecare". Explicând cum lucra Prințul Harry, Dominic West a spus că prințul săpa o groapă în locul ales împreună cu o "platformă pe care să se ghemuiască". 

De asemenea, Dominic West a dezvăluit că Prințul Harry a spus "glume grosolane" în timpul călătoriei. Înainte de călătoria în Antarctica, Dominic West s-a întâlnit chiar și cu Regina Elisabeta la o recepție la Palatul Buckingham, la care a participat și prințul Harry.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg