Actorul Glenn Howerton spune ce crede cu adevărat despre Prințul Harry după ce l-a cunoscut

9 ianuarie, 2024

Actorul și vedeta de televiziune Glenn Howerton l-a întâlnit pe Prințul Harry în septembrie, la un meci de fotbal, iar acum dezvăluie cum este cu adevărat Ducele de Sussex.

Glenn Howerton și Prințul Harry jpg

Prințul Harry este "cool" și foarte "cu picioarele pe pământ", potrivit starului de televiziune Glenn Howerton. Actorul din "It's Always Sunny in Philadelphia" a împărtășit o fotografie în care apare alături de ducele de Sussex în timp ce urmăreau un meci de fotbal important în Los Angeles, California, în septembrie.

Acum, Glenn Howerton și-a amintit de momentul în care l-a întâlnit pe Prințul Harry și s-a destăinuit despre cum este el cu adevărat. El a declarat pentru publicația People: "Este cool, omule. Un tip foarte drăguț, cu picioarele pe pământ, un tip normal din multe puncte de vedere.

Adică, el nu este un tip normal, dar vine, se prezintă ca un tip normal." El a adăugat: "Cred că vrea să fie un tip normal".

Glenn Howerton a distribuit pe Instagram o fotografie cu el, colegul său de platou din Always Sunny, Rob McElhenney, care este coproprietar al lui Wrexham FC, și Prințul Harry în timpul meciului dintre Inter Miami CF și Los Angeles FC. El a pus și o descriere la postare: "Mă bucur că l-am văzut pe Harry și pe unii dintre proprietarii cluburilor mele preferate, Bill și Bob, aseară, la @lafc vs. @intermiamicf. Văzându-l pe @leomessi jucând live: wow". Iar la sfârșitul lunii decembrie, Glenn McElhenney a postat, de asemenea, o serie de instantanee pentru a marca 2023, care a inclus o altă fotografie cu Prințul Harry de la meci.

La acea apariție, Prințul Harry a purtat o cămașă neagră și colierul său caracteristic din mărgele negre și a fost numai un zâmbet în fotografii. Ulterior, imaginile postate de actor și Prințul Harry au devenit virale pe rețelele de socializare. 

Fanii regali s-au întrebat de ce Meghan Markle nu l-a însoțit pe Prințul Harry, de ce ea a lipsit. Nu au primit până acum un răspuns. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg