Acum 11 ani, Regina Letizia a trecut prin aceeaşi dramă ca Regina Maxima. I-a murit sora!

7 iunie, 2018
regina letizia jpeg

Regina Maxima trece prin clipe cumplite! Sora sa, Ines Zorreguieta, a pierdut lupta cu depresia şi şi-a luat viaţa. Trist şi ciudat este că nu este singurul suveran care a trecut printr-o astfel de suferinţă. Acum 11 ani, şi Regina Letizia a spaniei a cunoscut această durere.

Regina Letizia, la moartea surorii sale

În februarie 2007, Regina Letizia, însărcinată în şase luni cu a doua fetiţă, a aflat cu stupoare că sora sa, Erika Ortiz, a decedat. Acesta din urmă s-a sinucis, lăsându-şi familia înnecată în lacrimi şi durere.

La înmormântare, vizibil afectată, regina Letizia a găsit puterea de a le mulţumi celor care s-au rugat pentru sufletul surorii sale. ”Vă mulţumesc tuturor pentru simpatia arăată după moartea surorii mele mai mici”, a declarat ea, în februarie 2007, după ce sora sa de doar 31 de ani murise.

Letizia, profund îndurerată de moartea surorii sale de 31 de ani

La acea vreme, Regina Letizia a primit sprijin doar din partea soţului ei, Regele Felipe, şi al familiei sale. Socrii, Regele Juan Carlon şi Regina Sofia, nu se aflau în Spania, fiind într-un turneu regal în Indonesia. Nici cealaltă soră a Reginei Letizia, Telma, n-a putut participa la funeraliile surorii lor, căci se afla, alături de o organizaţie umanitară, în Philippines, în Manila.Recente pe Ok! Magazine

hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg