Acum 20 de ani, William și Kate erau fotografiați pentru prima dată. Scandalul provocat de acea poză

4 aprilie, 2024

La sfârșitul lunii, Prinții de Wales vor marca 13 ani de mariaj, după o poveste de dragoste care durează de mai bine de 20. Își amintește cineva prima imagine care le-a dat de gol iubirea?

Kate Middleton în roșu, cu Prințul William, Getty Images jpg

Se întâmpla în 2004, când cei doi au apărut pe coperta unui ziar britanic, iar Palatul Buckingham a fost cât de poate de furios, punând în aplicare o pedeapsă regală asupra celor care au îndrăznit să dezvăluie povestea de dragoste a lui William cu Kate.

William și Kate și-au început relația în 2003, când erau studenți la Universitatea St. Andrews din Scoția. Un an mai târziu, pe 1 aprilie, prima pagină a ziarului The Sun prezenta o „exclusivitate mondială”, și anume prima fotografie publicată a cuplului.

Imaginea îi înfățișa pe cei doi în timp ce urcau cu un teleschi în stațiunea elvețiană Klosters, un loc preferat de vacanță pentru familia regală, William fiind însoțit atunci de Harry și de tatăl lor, Charles, printre alții.

Titlul materialului exploziv era „În sfârșit... Wills și-a găsit o fată” și articolul din interiorul ziarului includea mai multe fotografii cu William și Kate, „prima iubită serioasă a prințului”.

Familia regală a fost, însă, furioasă. Palatul Buckingham a acuzat The Sun că a încălcat un acord cu mass-media de a-l lăsa pe William în pace, după ce jurnaliștii au primit un shooting oficial cu tatăl său, însă reprezentanții publicației au replicat că fotografia a fost făcută de un paparazzo independent.

William Kate The Sun 2004 jpg

Chiar și așa, Palatul a impus ziarului o interdicție temporară de a mai participa la evenimentele familiei regale.

The Sun s-a apărat, ulterior, într-un editorial, menționând că fotografiile lui William cu Kate au fost publicate în interesul public. „Una dintre iubitele lui William ar putea deveni regină într-o zi. Oamenii au tot dreptul să știe totul despre ea", se arăta în articolul respectiv.

Au trecut 20 de ani de-atunci, iar interesul publicului față de aleasa lui William a rămas același, lucru care, în aceste momente grele prin care trece prințesa, nu ajută foarte mult...

Foto: Profimedia, Getty Images, The Sun



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg
Harry la Invictus, Instagram jpg
Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg