Acum câştigă milioane, dar la 13 ani a trebuit să se angajeze pentru a avea bani de buzunar. Care a fost primul job al lui Meghan Markle. Salariul era de mizerie

24 martie, 2021
1 meghan markle jpg jpeg

Controversata Meghan Markle este celebră şi milionară, dar, aşa cum a ţinut să precizeze în interviul cu Oprah, a pornit ”de jos”, la vârsta de 13 ani angajându-se într-un magazin de iaurt. După ce Meghan a rostit numele locului, patronii au fost asaltaţi de comenzi.

Meghan Markle are tot ce-şi poate dori pe lumea asta şi, în vreme ce o parte a planetei o arată cu degetul, aceasta se lăfăie într-o vilă de milioane de dolari în Santa Barbara.

meghan si harry jpg jpeg

Traseul său prin viaţă, până la cei 39 de ani, este cel puţin interesant. Înainte să fie soţie de prinţ a fost actriţă, iar înainte de asta a făcut orice era nevoie pentru a câştiga un ban cinstit. 

Precizând că mereu a ţinut să fie independentă, Meghan Markle a dezvăluit că la vârsta de 13 ani a trebuit să se angajeze, pentru a avea bani de buzunar. Bruneta a lucrat ca vânzătoare la un magazin de deserturi pe bază de iaurt, Humphrey Yogart, unde se pare că era foarte populară şi iubită. 

5 meghan markle in 2008 jpg jpeg
Meghan Markle în 2008

După ce Meghan a rostit numele magazinului, un joc de cuvinte de la numele celebrului actor Humphrey Bogart, patronii s-au îmbogăţit, fiind asaltaţi de comenzi.  

Aşa cum a declarat pentru Sunday Mirror fosta şefă a lui Meghan Markle, aceasta avea salariul minin pe economie, dar clienţii o adorau. În plus, se pare că nu a avut dificultăţi de adaptare la locul de muncă, colaborând bine cu restul angajaţilor. 

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg