Acum câştigă milioane, dar la 13 ani a trebuit să se angajeze pentru a avea bani de buzunar. Care a fost primul job al lui Meghan Markle. Salariul era de mizerie

24 martie, 2021
1 meghan markle jpg jpeg

Controversata Meghan Markle este celebră şi milionară, dar, aşa cum a ţinut să precizeze în interviul cu Oprah, a pornit ”de jos”, la vârsta de 13 ani angajându-se într-un magazin de iaurt. După ce Meghan a rostit numele locului, patronii au fost asaltaţi de comenzi.

Meghan Markle are tot ce-şi poate dori pe lumea asta şi, în vreme ce o parte a planetei o arată cu degetul, aceasta se lăfăie într-o vilă de milioane de dolari în Santa Barbara.

meghan si harry jpg jpeg

Traseul său prin viaţă, până la cei 39 de ani, este cel puţin interesant. Înainte să fie soţie de prinţ a fost actriţă, iar înainte de asta a făcut orice era nevoie pentru a câştiga un ban cinstit. 

Precizând că mereu a ţinut să fie independentă, Meghan Markle a dezvăluit că la vârsta de 13 ani a trebuit să se angajeze, pentru a avea bani de buzunar. Bruneta a lucrat ca vânzătoare la un magazin de deserturi pe bază de iaurt, Humphrey Yogart, unde se pare că era foarte populară şi iubită. 

5 meghan markle in 2008 jpg jpeg
Meghan Markle în 2008

După ce Meghan a rostit numele magazinului, un joc de cuvinte de la numele celebrului actor Humphrey Bogart, patronii s-au îmbogăţit, fiind asaltaţi de comenzi.  

Aşa cum a declarat pentru Sunday Mirror fosta şefă a lui Meghan Markle, aceasta avea salariul minin pe economie, dar clienţii o adorau. În plus, se pare că nu a avut dificultăţi de adaptare la locul de muncă, colaborând bine cu restul angajaţilor. 

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kate41 jpg
kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg