Acuze noi: Meghan Markle l-a schimbat pe Harry şi l-a îndepărtat de William?

7 ianuarie, 2019
1 meghan markle gettyimages 1052409566 10 jpg jpeg

Controversele legate de prezenţa lui Meghan Markle la Palatul Buckingham continuă. Cea mai nou voce, cea a lui Lady Colin Campbell, autoarea a trei cărţi legate de familia regală britanică, susţine că americanca l-a schimbat pe Harry. 

În plus, o nouă autoare regală, Katie Nicholl, adaugă paie pe foc şi consideră că Prinţul Harry şi Prinţul William nu mai au aceeaşi relaţie armonioasă, după ce fratele mai mare i-a spus roşcovanului că relaţia lui cu Meghan se desfăşoară prea rapid.

Această discuţie a avut loc după logodna lui Harry cu Meghan de la sfârşitul anului 2017, iar relaţia celor doi fraţi n-a mai fost, de atunci, la fel. 

image

Lady Colin Campbell a vorbit cu ocazia documentarului Kate V Meghan: Princesses At War, difuzat de Channel 5. Aceasta a mărturisit că se vorbeşte că Harry se află cu totul sub farmecul lui Meghan şi că aceasta l-a schimbat complet.

Mai mult, faptul că cele două ducese nu au o relaţie foarte bună, dimpotrivă, există zvonuri cum că s-ar antipatiza complet, i-a făcut pe fraţii William şi Harry să nu mai aibă aceeaşi legătură strânsă ca la început.Recente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg