Adevărata dramă a lui Meghan Markle în Marea Britanie. Ducesa îngăima obsesiv: ”Eu nu am o voce?”

1 martie, 2024

Marea durere a Ducesei de Sussex a fost, cu siguranță, sentimentul că nu aparținea, că nu era valorizată.

Meghan și Kate, Getty Images (2) jpg

Meghan Markle a vorbit despre faptul că nu-și putea folosi vocea, în timp ce era membru activ al Familiei Regale și despre cât de mult prețuia independența.

Meghan și Kate, Getty Images jpg

Beneficiile desigur că au fost multiple, în perioada de glorie regală a Ducesei de Sussex. Și dacă Prințul Harry pare c-ar cocheta cu ideea revenirii în sânul familiei regale britanice, pentru Meghan scenariul pare de-a dreptul traumatic.

Căci, dacă este să analizăm cât de însingurată s-a simțit ea după căsătoria cu Harry, putem să ne dăm seama ușor de ce America a fost cheia rezolvării tuturor problemelor.

De fapt, dacă stăm să punem lucrurile cap la cap, e lesne de văzut că nu a existat rea voință, ci doar o discrepanță majoră de gândire. Căci Meghan nu provine dintr-un mediu regal, iar constrângerile pot da senzația unei neapartenențe.

Ducesa de Sussex nu simțea că-și poate exprima părerile, nu simțea că avea o voce, de aici și multiplele sale devalorizări, urmate de apariția depresiei.

În celebrul interviu al Ducilor de Sussex la Oprah, care a făcut înconjurul lumii, Meghan Markle a fost întrebată direct: ”Ai tăcut tu sau ai fost redusă la tăcere?”. Iar soția lui Harry a răspuns fără ezitare: ”Cea de-a doua variantă.”

Meghan Markle a vorbit despre faptul că nu-și putea folosi vocea în timp ce era membru activ al Familiei Regale și despre cât de mult prețuia independența.

O autoare regală susține că Ducesa de Sussex își exprimase deja această nemulțumire tocmai fiindcă se simțise devalorizată.

Potrivit editorului Sarah Sands de la Mail on Sunday, la un eveniment la care Meghan participa alături de Harry, William și Kate, s-ar fi trezit iritată de modul în care fusese ignorată și a întrebat pe un agresiv: ”Eu nu am o voce?”.

Se spune că episodul marcant ar fi avut loc în timpul unei emisiuni în care erau invitați cei doi prinți și soțiile. Pe vremea aceea, cele două cupluri erau supranumite ”cei patru fabuloși”. Ei bine, în acea emisiune, microfonul pare c-a fost dat doar între cei trei: William, Harry și Kate, moment în care Meghan s-a înfuriat și ar fi formulat întrebarea, într-un mod discret, în așa fel încât nu a fost auzită de nimeni, doar de cei trei vizați.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg