Adevărata față a Prințului George: imaginea care arată cât de sensibil este moștenitorul de 11 ani

12 septembrie, 2024

Videoclipul postat de Prințesa de Wales pe pagina ei de Instagram, la începutul săptămânii, a născut numeroase comentarii. Și încă o mai face.

După cum bine știm, Prințesa Kate a anunțat că și-a încheiat tratamentul de chimioterapie într-un videoclip în care apare alături de familia ei, în vacanță în Norfolk.

Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg

Iar fanii regali au observat un detaliu semnificativ despre Prințul George în imaginile în care Prinții de Wales apar petrecând timp de calitate cu cei trei copii ai lor. 

Chiar dacă toată atenția lumii a fost pe mezinii familiei, Charlotte și Louis, cel care ne-a emoționat cel mai tare în clipul lui Kate a fost fiul cel mare al acesteia, în vârstă de 11 ani. Vizibil schimbat, aproape la fel de înalt precum părinții lui, cu un păr blond și bogat și trăsături faciale foarte frumoase, moștenitorul tronului demonstrează că este, de asemenea, și o fire foarte caldă și afectuoasă. 

În ciuda faptului că se apropie de adolescență, Prințul George este încă un copil care are nevoie de mângâiere: acesta nu a ezitat în a-și arăta afecțiunea față de mama sa, Prințesa Kate, într-un moment emoționant surprins în clipul cu pricina. 

La un moment dat, Prințesa de Wales este văzută îmbrățișându-l pe George și sărutându-l pe cap, în timp ce băiatul îi întoarce gestul cu o îmbrățișare strânsă.

Kate împărtășește momente la fel de tandre și cu copiii ei mai mici, Charlotte și Louis, dezvăluind fanilor regali căldura și dragostea care domnește în cadrul familiei de Wales.

Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG

"Am fost uimit de intimitatea pe care ni s-a permis să o vedem. Este atât de frumos! Am urmărit clipul de mai multe ori și am plâns de fiecare dată", a comentat un admirator regal pe social media.

Nici transformarea fizică a Prințului George nu a trecut neobservată de public: "De la băiețel la adolescent! S-a înălțat atât de mult. A devenit un adevărat tânăr”.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg