Adevărata relație a Prințului William și a lui Kate cu nepoții lor, copiii lui Harry. Este atât de trist!

3 iulie, 2024

E drept că, anul acesta, Prinții de Wales au alte motive de îngrijorare decât relația fracturată cu rudele lor de peste Ocean.

Chiar și așa, chiar dacă William și Kate se concentrează, acum, pe recuperarea totală a prințesei prin tratamentul de chimioterapie preventivă pe care îl urmează, este trist să afli că lipsa de comunicare dintre aceștia și familia de Sussex s-a adâncit teribil, cu efecte asupra nepoților lor, Prinții Archie și Lilibet.

poza oficiala botez archie jpeg

Recent, corespondentul regal Cameron Walker a declarat pentru GB News că William și Harry iau contact „foarte, foarte” rar. Din păcate, acest lucru a afectat și relația lui William și pe cea a lui Kate cu Prinții Archie și Lilibet. „William și Kate nu au nicio relație cu Archie și Lilibet. Știm că Regele Charles a întâlnit-o doar o dată pe Lilibet – probabil că același lucru este valabil și pentru William și Kate”, susține jurnalistul regal.

„Archie și Lilibet nu au nicio relație cu George, Charlotte și Louis – și sunt veri. Deci, această ceartă dintre părinții lor creează o ruptură în întreaga familie, una care traversează generații. George, Charlotte și Louis nu vor avea, cel mai probabil, o relație cu cei doi veri ai lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet. Este foarte trist, mai ales că nu este vina lor. Va fi interesant, peste 20 de ani, să vedem dacă se va crea vreo relație între Archie și Lilibet – dacă rămân în California – și cei trei veri regali ai lor din Marea Britanie.”

Altfel, în ceea ce-l privește pe bunicul lor, Regele Charles, surse regale au declarat recent pentru The Mirror că suveranul „este în discuții” despre o călătorie în America pentru a-i vizita pe Harry și familia lui „la un moment dat, în viitor”.

„Este foarte posibil ca el să facă o vizită privată discretă pentru a-i vedea pe Harry și pe nepoții lui din California. Regele este disperat să-i vadă și nu suportă gândul că Archie și Lily nu-și vor aminti de el ca de bunicul cald și prietenos ce poate să fie”, susține expertul regal Tom Quinn, citată de presa britanică.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Margareta a României și Camelia Șucu Principele Radu și Principesa Sofia Facebook jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Regina Mary Groenlanda Foto Instagram jpg
carole și michael middleton foto profimedia jpg
Printesa Kate la Trooping the Colour   GettyImages 2157666051 jpg
Maria Sharapova logodnic Alexander profimedia 0886927334 jpg
Principesa Sofia si Constanta Iorga la Ziua de 4 iulie a SUA   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale  (5) jpeg
Charlotte Diana Meghan colaj jpg
Printul Vincent si tatal sau, Regele Frederik al Danemarcei   profimedia 0886736249 jpg
Regina Letizia Regele Felipe și Sofia GettyImages 2160437760 jpg
Regina Mary în Groenlanda Foto Instagram jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images jpg
Prințul William în Scoția Foto Getty Images (2) jpg
Printesa Olympia si Printul Pavlos al Greciei   profimedia 0886332661 jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2160248702 jpg
Poppy Delevingne   Instagram 2 jpg
harry archie meghan markle jpeg
Regele Juan Carlos si fiul sau, Regele Felipe al Spaniei   GettyImages 478253618 jpg