Adevărata viață a Prințului Harry la 40 de ani: terifiat încă de divorțul părinților și tulburat de exil

16 septembrie, 2024

Prințul Harry și-a sărbătorit duminică cea de-a 40-a aniversare alături de soția sa, Meghan Markle, și de cei doi copii ai lor. Viața lui arată diferit față de cum mulți și-au imaginat, fiul cel mic al Prințesei Diana trăiește departe de familia regală britanică, e în America.

Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg

Prințul Harry a avut parte de o transformare în ultimii ani. Acum, după ce a împlinit 40 de ani, experții spun că ceea ce l-a schimbat cu adevărat e venirea pe lumea a copiilor lui. Vorbind pentru OK! Magazine Uk, fostul corespondent regal BBC Jennie Bond a subliniat instinctele paterne ale Prințului Harry: „Există ceva la Harry care te face să crezi că s-a născut să fie tată”. Ea a atribuit acest lucru „gingășiei sale naturale” sau pur și simplu propriei sale dorințe de a avea o familie.

Într-adevăr, Prințul Harry nu și-a ascuns niciodată intenția de a fi părinte. „Mi-am dorit copii de când eram foarte, foarte tânăr”, a declarat el în 2012. El a recunoscut că așteapta „persoana potrivită și pe cineva care este dispus să își asume această sarcină”. Jennie Bond a spus: „Există ceva la Harry care te face să crezi că s-a născut să fie tată. Poate că este vorba de jovialitatea sa naturală sau, mai evident, de faptul că a spus lumii că abia așteaptă să își întemeieze propria familie”.

În 2016, viața Prințului Harry a luat o turnură neașteptată atunci când a cunoscut-o și s-a îndrăgostit de Meghan Markle, totul culminând cu căsătoria lor doi ani mai târziu. Visul cuplului a devenit realitate odată cu nașterea lui Archie Harrison în 2019, urmată de sosirea pe lume a lui Lilibet Diana în 2021. Pe măsură ce cresc în California, Prințul Harry este pregătit să le transmită copiilor săi lecții de viață valoroase.

Cu toate acestea, în trecut, Prințul Harry a trecut prin adevărate drame. Copilăria lui a fost umbrită de tulburările emoționale provocate de separarea tumultoasă a părinților săi și de certurile lor publice. „Este greu de știut exact când daunele provocate de căsnicia destrămată a părinților săi au început să își pună amprenta asupra lui Harry”, a mai spus Jennie Bond.

„Avea doar opt ani când Charles și Diana s-au despărțit oficial, dar a fost martorul dificultăților conjugale cu mult înainte de asta. Sunt sigură că nesiguranța propriei copilării l-a făcut să fie cu atât mai hotărât să le ofere copiilor săi o educație perfectă și să-i aibă învăluiți într-un balon de iubire și conștientizare a iubirii dintre părinții lor”.

De asemenea, Prințul Harry ar suferi enorm din cauza exilului în America. S-a înstrăinat de familia regală britanică, de tatăl său, Regele Charles. Copiii lui nu-și cunosc rudele din Marea Britanie. „Aceasta este cea mai tristă parte a exilului lor”, remarcă expertul regal. „Pentru moment, copiii nu cunosc nicio diferență, dar pe măsură ce cresc, Harry și Meghan vor avea de negociat niște manevre delicate pentru a explica situația. Trebuie să fie ceva care îl tulbură pe Harry ca tată”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg