Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle nu l-a însoțit pe Prințul Harry în Anglia. Ce face Ducesa

1 octombrie, 2024

Prințul Harry s-a întors în Marea Britanie, însă este evident că nu în formulă completă. Cum se face că doar la vizitele în Anglia natală nu este însoțit de Ducesa de Sussex?

Prințul Harry și Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia (10) jpg

Observatorii regali au notat absența și de data aceasta. Aparent, Meghan Markle a rămas în SUA pentru a avea grijă de cei doi copii ai cuplului, Prințul Archie și Prințesa Lilibet. Neoficial, se știe că Ducesa ar fi jurat să nu mai pună piciorul în Anglia, din cauza tensiunilor cu familia regală. O altă ipoteză spune că Prințul Harry nu e de acord ca ea să vină, întrucât Ducii de Sussex nu mai beneficiază de securitate regală și asta ar reprezenta un potențial pericol.

Nu este prima dată când Ducesa de Sussex alege să rămână în Montecito cu cei doi copii ai lor, decât să-și însoțească soțul într-o călătorie în Marea Britanie.

Deși în Africa a mers, chiar dacă este cu mult mai departe. La fel merge și în Canada. Este vădit că între ei și familia lui Harry lucrurile nu au intrat pe un făgaș normal.

Întrucât Prințul Archie și Prințesa Lilibet locuiesc și învață în California, se crede că Meghan Markle a ales să acorde prioritate îngrijirii copiilor lor încă mici, în timp ce Prințul Harry își onorează angajamentele în Marea Britanie.

Meghan Markle și Prințul Harry în Columbia Foto Profimedia (1) jpg

În iulie anul acesta, Prințul Harry a împărtășit motivul alarmant pentru care ezită să-și aducă soția înapoi în Marea Britanie: se teme de amenințarea unui atac cu acid!

Într-un interviu sincer pentru Tabloids on Trial de la ITV, Ducele a vorbit despre îngrijorările sale pentru Meghan și familia sa, de când nu mai beneficiază de pază regală.

„Nu este nevoie de prea mult, poate fi chiar și un act singuratic, cineva care a citit ceva și decide să acționeze după bunul plac, fie că atacă rapid cu un cuțit sau cu acid”, a explicat Harry la vremea respectivă, referindu-se la marile sale temeri.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton, Prințul William  foto   Shuttestock jpg
Prințul Harry la Wellchild, Profimedia (2) jpg
Ducele de Westminster și Olivia Henson, Profimedia jpg
Alina Maria de Roumanie si Nicolae al Romaniei la Iacob Foundation   Instagram (1) jpg
Eugenie, Beatrice, Anne, Andrew, Kate, Prințul William, Meghan Markle, Prințul Harry și prințul Phillip în 2017, Profimedia jpg
Tatiana Blatnik, fosta Printesa Tatiana a Greciei   Instagram jpg
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei cu Papa Francisc la Bruxelles   Frederic Andrieu, Casa Regala belgiana (1) jpg
FotoJet Iman jpg
Regele Charles, 28 septembrie, Profimedia (3) jpg
Regina Sofia a Spania la nunța Prințesei Teodora a Greciei Foto Getty Images (4) jpg
Prințesa Teodora a Greciei Foto Profimedia (4) jpg
Regele Charles Prințul Philip Foto Getty Images (1) jpg
Printesa Teodora a Greciei s a casatorit Foto Profimedia (3) jpg
Sophie Ducesa de Edinburgh la crama Domaine Evremond, Profimedia (3) jpg
Regina Mary, Regele Frederik, Prințul moștenitor Christian și frații lui Foto Getty Images (3) jpg
Regina Letizia Regele Felipe nuntă foto profimedia 0586799342 jpg
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
Regina Letizia a Spaniei profimedia 0912123343 jpg