Adevăratul motiv pentru care Prințul William a lipsit de la Jocurile Olimpice de la Paris: „Soția mea...”

4 octombrie, 2024

Prințul William a dezvăluit motivul pentru care nu a mers la Jocurile Olimpice Paris 2024 în vară.

Prințul William Foto Getty Images (7) jpg

Prințul William, în vârstă de 42 de ani, a lipsit din tribune la evenimentul sportiv major, mătușile sale, Prințesa Regală și Ducesa de Edinburgh fiind singurii membri ai familiei regale britanice care au călătorit în capitala Franței pentru Jocurile Olimpice.

Vorbind cu olimpicii britanici Adam Peaty și Tom Dean și cu paralimpicii Maisie Summer-Newton și Louise Fiddes în timpul unei vizite la piscina comunitară Birtley din Tyne și Wear, Prințul William a fost întrebat de Tom: „Ai reușit să mergi la Paris?”, iar el a răspuns: „Nu, am fost atât de dornic să vin, dar trebuie să spun că, după ce am citit interviul cuiva despre Covid (n.r. privindu-l pe Adam Peaty, care a fost testat pozitiv în timpul jocurilor), am decis, pentru că soția mea făcea chimioterapie, evident, că nu vreau să risc să aduc Covid acasă, așa că Adam mi-a amintit foarte amabil că încă mai există! Dar am urmărit totul. Am fost lipiți de televizor în fiecare zi”.

După încheierea Jocurilor Olimpice de la Paris, Prințul William și Kate Middleton au lansat alături de David Beckham și Snoop Dogg un mesaj video în care felicită sportivii pentru triumful lor.

La evenimentul de acum, Prințul William a adăugat: „Catherine și cu mine adorăm înotul. George adoră scufundările. Avea zece ani și l-am dus sub apă, crezând că se va speria, dar i-a plăcut foarte mult. L-am introdus în lumea acvatică”.

Kate Middleton și-a împărtășit deschis dragostea pentru înot atunci când a apărut la podcastul lui Mike Tindall, „The Good, The Bad & The Rugby” în 2023. Palatul Kensington a difuzat, de asemenea, imagini cu Prințul William și Kate Middleton scufundându-se în frumoasa barieră de recif din Belize în timpul turneului lor regal în Caraibe în 2022.

Vizita de joi a lui William la piscina comunității din nord-estul Angliei a fost menită să sublinieze importanța accesului la înot. Deși înotul este o abilitate vitală pentru viață și singurul sport care poate salva vieți, aproape unul din trei copii din Regatul Unit nu știe să înoate după terminarea învățământului primar.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta si Alex Ciucu la Palatul Elisabeta ca Furnizor al Casei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Printul Jigme Namgyel si Printul Ugyen Wangchuck la Forumul de inovatie   Casa Regala din Bhutan jpg
Kate Middleton  sursa foto   Instagram Kensington Palace jpg
Regina Mary a Danemarcei Foto Canasa regală daneza jpg
Familia Regala romana, Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
William, Meghan, Harry, GettyImages (2) jpg
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Charlotte și mama ei, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul Seeiso din Lesotho și prințul Harry,GettyImage (2) jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (1) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, Profimedia (2) jpg
Regele Felipe și Regina Letizia Foto Profimedia (6) jpg
Kate Middleton, Profimedia jpg
Regina Camilla, Profimedia (2) jpg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Prințesa Madeleine și Regina Silvia a Suediei, Profimedia (1) jpg