Adevăratul motiv pentru care Prințul William n-o poate înlocui pe Prințesa Kate la Wimbledon

12 iulie, 2024

Este puțin probabil s-o vedem pe Kate anul acesta la Wimbledon. Se vehiculează deja un nume care ar prezenta trofeul, în locul Prințesei, dar totuși... de ce nu poate face asta chiar Prințul William?

William și Kate, Wales, Profimedia jpg

Prințul William ar putea părea opțiunea cea mai la îndemână pentru prezentarea trofeului câștigător de la Wimbledon în absența lui Kate, dar el poate avea alte sarcini urgente.

Prințesa Kate și Roger Federer în 2023, GettyImages jpg

Este puțin probabil ca Prințul William să fie posibilul înlocuitor al Prințesei Kate pentru a prezenta trofeele câștigătorului la Wimbledon 2024, deoarece Prințul de Wales este prins cu alte angajamente sportive importante.

Tratamentul în curs de desfășurare pentru cancer al lui Kate a ridicat semne de întrebare dacă se va simți suficient de bine pentru a participa la finala din acest weekend, iar fanii regali s-ar putea aștepta ca Prințul de Wales să îi ia locul.

Dar, în schimb, prințul William, în calitate de președinte al Asociației de Fotbal, este foarte probabil să încurajeze echipa Anglia în Germania, duminică, când are loc finala EURO 2024. Anglia va juca împotriva Spaniei un meci ce se anunță încă de pe acum de infarct.

William, GettyImages jpg

Finala EURO 2024 va avea loc la Olympiastadion din Berlin, Germania, pe 14 iulie, iar Prințul William va fi probabil prezent.

Evenimentul coincide cu finala Wimbledon 2024. În weekendul care urmează se vor disputa pe 13 iulie (finala Single feminin) și pe 14 iulie (finala masculin).

Întrucât William mai mult ca sigur participă la finala Euro 2024, toată lumea se întreabă dacă Prințesa de Wales, care este patroana All England Club, va prezenta trofeele câștigătoare campionilor la tenis și anul acesta.

Kate a avut o singură apariție publică până acum anul acesta, la Trooping the Colour luna trecută, dar dacă nu este disponibilă, ducesa de Gloucester este pregătită să onoreze ceremonia de premiere, potrivit The Telegraph.

Ducesa de Gloucester este, de asemenea, un mare fan al tenisului și este președinta de onoare a Asociației Lawn Tennis de 25 de ani, fiind deja văzută la turneu ca oaspete a All England Club săptămâna trecută.

Președintele clubului All England, Debbie Jevans, a spus că oficialii de la Wimbledon vor rămâne „flexibili” în ceea ce privește aranjamentele, urmând ca o decizie finală privind prezentarea trofeelor să fie luată până în dimineața finalei feminine de sâmbătă.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg