Adevărul din spatele ținutei lui Kate Middleton. Mesajul subtil la prima paradă ca Prințesă de Wales

20 iunie, 2023

Apariția verde a Prințesei de Wales a fost încărcată de simboluri. Pentru prima dată la Trooping the colour, Kate Middleton a participat ca Prințesă de Wales. De când s-a căsătorit cu William și până anul trecut inclusiv, a participat în calitate de Ducesă de Cambridge.

Kate Middleton la Trooping The Colour 2023, Getty jpg

Sâmbătă, 17 iunie, am asistat la prima paradă Trooping the colour, dată în cinstea zilei de naștere a monarhului, pentru noul rege Charles al III-lea. Și domnia sa deja se impune, cu noi cutume, pe care supușii chiar le uitaseră.

Zeci de ani, Regina Elisabeta renunțase să-și mai conducă gărzile regale călare. Regele Charles a făcut-o sâmbătă, alături de fiul său moștenitor, Prințul de Wales.

În caleașca regală, Regina Camilla și Kate Middleton au apărut elegante și însoțite de copiii de Wales, toți trei. Iar Prințesa Catherine s-a impus cu o imagine sobră și plină de simboluri, așa cum n-am mai văzut-o până acum. Totuși, este fascinantă puterea de metamorfoză a superbei Kate Middleton: poate trece rapid de la ținute tinerești, pantaloni colorați și teniși la taioare sobre și pălării serioase, care amintesc de răposata regină Elisabeta a II-a.

Pentru prima ei paradă Trooping the Colour în rolul Prințesei de Wales, Kate Middleton a optat pentru un look vibrant, colorat, cu care și-a onorat soțul, soacra, țara și, în același timp, titlul de colonel pe care îl deține: colonel al gărzilor irlandeze. Iar acest verde este simbolul irlandez, culoarea trifoiului și al Sf Patrick.

La ceremonia de sâmbătă, Prințesa Catherine s-a remarcat printr-o ținută verde smarald a designerului născut în Singapore, Andrew Gn, un designer nou, căci n-au mai fost depistate creațiile sale până acum în garderoba ei.

Însă nimic nu e întâmplător, cumva Kate Middleton a oferit un omagiu viitorului eveniment Premiul Earthshot al Prințului William, care va avea loc în luna noiembrie într-o țara asiatică.

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a purtat o pălărie Philip Treacy asortată, cercei cu safir și diamante care au aparținut anterior Prințesei Diana și o broșă trifoi Cartier din aur, însoțită de un singur smarald, pe care o poartă adesea de Ziua Sf. Patrick.

Potrivit bijutierilor regali, motivul este rezervat regalităților de sex feminin care au legătură cu regimentul irlandez. Titlul a fost preluat de Prințesa de Wales de la soțul său, care a deținut anterior titlul de colonel al gărzilor irlandeze, acum fiind colonel al gărzilor galeze.



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
Regalii în studenție jpg
scandal Meghan Harry sotii Beckham jpg
Regele Juan Carlos, santajat de Barabara Rey   Getty Images, Instagram 3 jpg
kate middleton cercei printesa diana jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Alex Ciucu la Palatul Elisabeta ca Furnizor al Casei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Printul Jigme Namgyel si Printul Ugyen Wangchuck la Forumul de inovatie   Casa Regala din Bhutan jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Regina Mary a Danemarcei Foto Canasa regală daneza jpg
Familia Regala romana, Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
William, Meghan, Harry, GettyImages (2) jpg
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Charlotte și mama ei, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul Seeiso din Lesotho și prințul Harry,GettyImage (2) jpg