Adio, diafan! Prințesele și reginele din ziua de azi au mușchii definiți. Ce secret de fitness au?

13 decembrie, 2023

Ne încântă de fiecare dată cu aparițiile lor glam! Și nu putem să nu observăm cât de frumoase și de fit sunt acum femeile regale ale lumii.

FotoJetPrințeselecumușchi jpg

Cea din stânga este deja regină! Următoarele două îi vor fi omoloage, în viitorul apropiat. Regina Letizia, Prințesa Kate Middleton și Prințesa moștenitoare Victoria a Suediei i-au impresionat pe specialiștii în fitness cu corpurile lor super tonifiate.

Și pentru că au atâta grijă de aspectul lor fizic, își permit să îmbrace rochii îndrăznețe, decupate, cu brațele și gambele la vedere. Și da, sunt uimitoare cu musculatura lor definită.

Regina Letizia este emblematică. Se mândrește cu mușchii săi definiți, mai ales pe brațe. Este o împătimită a fitness-ului.

Kate Middleton este foarte atentă la ce mănâncă și nu trece o zi fără sport. Însă preferințele ei sunt vaste, că se pricepe la alergat, ciclism, înot, escaladă, tenis etc. Cu adevărat soția Prințului William este surprinzătoare.

Prințesa moștenitoare a Suediei, Victoria, duce o viață mai discretă, este mult mai puțin prezentă în lumina reflectoarelor, dar timp pentru sport își face, dacă îi analizăm silueta impecabilă și brațele tonifiate pe care le-a etalat la gala glam a Premiilor Nobel. 

Ce spun specialiștii de fitness , care sunt secretele infailibile ale acestor doamne regale?

În mod cert, toate trei au o pasiune pentru antrenamentul cu greutăți. Ridicarea de greutăți este esențială pentru definirea musculaturii. De aceea, este atât de preferat și de persoanele care nu au mult timp pentru sport. Antrenamentul de forță este esențial atunci când vine vorba de a rămâne sănătoase în pofida programelor lor încărcate.

„Antrenamentul de forță oferă o multitudine de beneficii, de la a vă face mai puternic la îmbunătățirea posturii și chiar la îmbunătățirea stării de spirit”, confirmă expertul în fitness David Wiener de la aplicația de fitness și bunăstare Freeletics. „Încorporarea antrenamentului de forță în rutina de antrenament este o modalitate excelentă de a vă gestiona greutatea și de a vă forma o musculatură armonioasă, ceea ce vă crește rata metabolică.” Pe lângă antrenamentul cu greutăți, specialistul mai recomandă programul HIIT, un antrenament scurt, dar foarte intens.

Foto: Profimedia și Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg