Adorabil! Prințul George a împrumutat un articol vestimentar din garderoba mamei sale, Prințesa de Wales

3 ianuarie, 2023
FotoJetGeorge jpg

Prințul George a dat iama în dulapul mamei sale, cocheta Kate Middleton. Și e de înțeles, căci Prințesa are o mulțime de articole vestimentare.

Alteța Sa regală le păstrează, căci este genul care poartă o ținută de mai multe ori. Și cum și primul născut al Prinților de Wales a crescut mult în ultimul timp, a apelat cu încredere la o căciulă purtată de mama sa în 2016, într-o excursie memorabilă la schi, în Alpi.

Căciula cu moț este într-adevăr unisex și doar fanii regali și-au dat seama că a fost împrumutată de la mama sa.

Băiatul în vârstă de 9 ani apare într-o fotografie recentă pe Instagram, într-o drumeție în familie, pe care au făcut-o în decembrie, în Laponia engleză. Pagina regală ”From Berkshire to Buckingham” a primit-o de la un fan regal, care i-a surprins în mica aventură.

Wales Lapland UK jpg

În imagine, apar Kate Middleton, Prințul William, bona, Prințul George și Prințesa Charlotte. Copiii și William țin în brațe fiecare câte un cățel de pluș, în timp ce Prințesa de Wales are câteva pungi de cadouri. Și dacă diafana Kate Middleton a optat pentru o căciulă cu moț neagră, se vede clar că cea de pe capul Prințului George este căciula pe care o avea mama sa în vacanța la schi din Alpi, din 2016, iar mărturie stau pozele de familie făcute atunci, pe vremea când Prințesa Charlotte era doar un bebeluș.

Este o căciulă bleumarin, cu model: un urs polar și fulgi de zăpadă. Este marca Eisbär, o firmă ce creează căciuli pentru echipa de schi a Austriei, iar la vremea respectivă a costat 60 de dolari.

Al doilea moștenitor al Tronului Marii Britanii a mai purtat jeanși, pantofi sport și geacă groasă, în aventura din parcul de distracții.

În schimb, Prințesa Charlotte este singura din familie care are capul descoperit. Probabil micuța este cea mai rezistentă la frig.

Din această drumeție pare că lipsește mezinul Prinților de Wales, micul Louis, de care nu avem niciun dubiu că este foarte rezistent la frig, mai ales dacă ne reamintim că a făcut senzație în ziua de Crăciun, cu un outfit delicios, format din pantaloni scurți și palton.

Prințul Louis GettyImages 1452340563 (1) jpg

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}