„Afară din cușcă”. Regele Charles s-a ținut de glume la prima ieșire solo publică de când are cancer

10 mai, 2024

Ieri, 9 mai, Regele Charles a avut o primă apariție publică solo de când a revenit la munca regală! Monarhul, care suferă de cancer, a dus dorul acestor angajamente!

Regele Charles Foto GettyImages (5) jpg

Joi, 9 mai, Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, a bifat primul său angajament solo de când și-a reluat îndatoririle regale pe fondul diagnosticului de cancer. Monarhul s-a întâlnit cu personalul și familiile Școlii Regale de Inginerie Militară din Minley, în calitatea sa de colonel-șef al Inginerilor Regali. 

În timpul vizitei oficiale, Regele Charles a glumit spunând că era bucuros că a "ieșit din cușca mea". Monarhul și-a reluat îndatoririle regale după ce o perioadă s-a ferit de aparițiile publice, căci a fost diagnosticat cu cancer. În continuare el primește tratament.

Regele Charles și Regina Camilla, gazdele unei petreceri în aer liber

Miercuri, 8 mai, Regele Charles și Regina Camilla au găzduit prima petrecere în grădină a anului la Palatul Buckingham. Cuplul regal a continuat tradiția de lungă durată de a invita mii de oaspeți să viziteze palatul pentru a-și arăta aprecierea față de serviciile publice ale membrilor comunității.

Toți oaspeții de la petrecerea regală din grădină au participat doar pe bază de invitație și au fost tratați cu băuturi răcoritoare ușoare, inclusiv ceai și prăjituri, pe tot parcursul după-amiezii.

Potrivit unui reportaj realizat de revista „Hello”, bucătăriile Palatului pregătesc în jur de „27.000 de cești de ceai, 20.000 de sandvișuri și 20.000 de felii de tort" la fiecare garden party. Regele Charles s-a bucurat, cu siguranță, de o băutură răcoritoare sau două, în timp ce a socializat cu participanții.

Unul dintre invitați i-a spus Regelui Charles că „arată mult mai bine", la care acesta a răspuns: „Nu mă simt prea rău", relatează „Express”.

Regele Charles și Regina Camilla la garden party. FOTO: Getty Images

Tot pe 8 mai, și Prințul Harry a avut un motiv de sărbătoare, el a comemorat cea de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus la Catedrala St. Paul din Londra. În timpul vizitei sale în Marea Britanie, ducele de Sussex nu s-a întâlnit cu tatăl său, monarhul. 

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG