Afirmație explozivă: Meghan Markle îl lasă pe Prințul Harry acasă, pentru a petrece singură în LA

6 iunie, 2023

Meghan Markle a fost văzută petrecând frecvent în Los Angeles fără soțul ei, Prințul Harry. Este afirmația incredibilă a unei jurnaliste britanice, preluată de presa mondenă din regat.

Meghan Markle 1  foto   GettyImages jpg

În timp ce zvonurile despre problemele în paradis pentru Prințul Harry și Meghan Markle continuă să apară în presă, jurnalista mondenă Petronella Wyatt pune paie pe foc, postând pe Twitter că Ducesa de Sussex obișnuiește să își lase soțul acasă, în Montecito, California, și să iasă la petreceri în oraș, fără el.

"Prietenii mei care locuiesc lângă Harry și Meghan dau mereu de Meghan la petreceri, în această perioadă. În mod ciudat, ea tinde să-l lase pe Harry acasă", a afirmat Wyatt, despre care se spune că e o bună prietenă a Reginei Camilla.

Markle nu a fost fotografiată în public de când ea și Prințul Harry au participat, luna trecută, la gala Women of Vision Awards din New York, acolo unde ducesa s-a numărat printre premiantele serii. Un reprezentant al familiei de Sussex a susținut, după eveniment, că cei doi au fost implicați într-un incident aproape catastrofal cu paparazzii care le-au urmărit mașina, după ce aceștia au părăsit ceremonia.

Între timp, comediantul și podcasterul american Tim Dillon a acuzat-o pe Markle că încearcă constant să se apropie de celebrități din America. „Tot ce vor ei este să fie văzuți cu celebrități. Sunt ca niște vedete de reality show care încearcă să se atașeze de orice. Am fost la o petrecere aseară, vorbeam cu cineva, iar Meghan îi trimitea mesaje persoanei cu care eram acolo. Această femeie îi roagă pe oameni să iasă împreună, așa încearcă ea să obțină lucruri. Mulți oameni de la această petrecere mi-au spus că îi răspund la mesaje, căci este ducesă, dar că s-au săturat să o facă”, susține Dillon, citat de The Sun.

Ducele și Ducesa de Sussex sunt deja comparați cu familia Kardashian în unele cercuri regale datorită „apetitului lor de a accepta premii pentru ei înșiși, de a vorbi despre ei înșiși, de a face programe despre ei înșiși”.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Prințul William Foto Getty Images (1) jpg
Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg