Află care a fost primul cuvânt rostit în public de Prințesa Charlotte!

Primul eveniment oficial la care au participat atât Prințul George, cât și sora lui, a fost unul cu adevărat memorabil, Prințesa Charlotte rostind primul ei cuvânt în public. Ce a spus micuța?

kate si charlotte GettyImages-611443506
Kate și Charlotte

În timpul vizitei oficiale din Canada, Kate Middleton și Prințul William și-au dorit o mică pauză de la îndatoririle regale. Drept urmare, i-au luat pe cei doi copii ai lor la un eveniment destinat celor mici. Și, cum era de așteptat, Prințul George (3ani) și Prințesa Charlotte (16 luni) s-au distrat de minune la evenimentul din Victoria, Canada, unde au participat și alți copii proveniți din familii de militari.

kate william si copiii GettyImages-611442464
Ducii de Cambridge au fost însoțiți de copii

Organizatorii au pus la dispoziția micuților numeroase atracții, precum o mini-zoo, baloane sub formă de animale și un teatru de păpuși. Prințesa Charlotte s-a bucurat nespus de prezența animalelor și s-a plimbat încântată printre ponei, capre și iepuri, însoțită de mama ei.

Încântată peste măsură, Prințesa Charlotte a rost primul ei cuvânt în public. Fetița a spus “Pop” atunci când s-a jucat cu baloanele colorate.

Foto: getty images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA