Alimentele fără de care Prinţul Charles şi Camilla nu ar putea trăi. Ce nu le lipseşte din frigider?

6 iulie, 2018
GettyImages 991340338 jpeg

Invitaţi în Australia la show-ul „MasterChef“, Prinţul Charles şi Camilla, soţia lui, au dezvăluit care sunt alimentele lor preferate, dar şi ce nu ar trebui să mănânce nicio persoană care interacţionează foarte mult cu alţi oameni.

image

Prima care a vorbit despre plăcerile nevinovate a fost Camilla, care a făcut publice alimentele preferate de soţul ei: „Prinţul Charles este un mare iubitor de brânză. Orice mâncare cu brânză îi place. Îi plac şi mâncărurile cu ou şi cu legume locale. Sigur o să zâmbească dacă îi dai aşa ceva“, a spus Ducesa de Cornwall.

Camilla a dezvăluit şi că are întotdeauna în frigider ketchup, deoarece nepoţii ei sunt dependenţi de acest aliment, dar şi că nu poate trăi fără ulei de măsline şi roşii. Mai mult, ea a spus şi ce nu ar trebui să se regăsească vreodată în meniul regal: „Nu-mi place să o spun, dar usturoiul trebuie evitat“.

După emisiunea din Australia, Prinţul Charles a fost prezent la un eveniment gastronomic din Crickhowell (Ţara Galilor), iar un vânzător i-a oferit să deguste puţină ciocolată. Răspunsul viitorului Rege al Angliei a uimit însă asistenţa: „Iubita mea soţie adoră ciocolata. Eu va trebui să vă refuz“.Recente pe Ok! Magazine

Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg