Alimentul pe care Regele Charles nu îl servește niciodată! Nu vrea să audă de acest condiment

26 septembrie, 2023

E foarte pretențios la mâncare Regele Charles?

Regele Charles jpg

În 2018, Regina Camilla și Regele Charles și-au făcut o apariție neașteptată în emisiunea la MasterChef Australia. Concurenții din cadrul show-ului au avut sarcina de a pregăti tartine pentru 150 de invitați la baza Royal Flying Doctor Service din Darwin, Australia.

Revista australiană Now To Love a explicat că Regele Charles este un "pasionat de gastronomie" și că a dorit să vadă ingrediente locale folosite în provocarea alimentară. Regina Camilla a oferit o mică perspectivă asupra tipurilor de alimente pe care soțul ei adoră să le mănânce, plus ce ar trebui evitat cu orice preț.

Ea i-a spus lui Gary Mehigan, un jurat al emisiunii: „Îi plac brânzeturile locale, este un mare fan al brânzeturilor. Orice are legătură cu brânza îi place".

Ea a adăugat că lui Charles i-ar plăcea "orice cu ouă", mai ales dacă ar fi servite cu legume locale - "i-ar plăcea asta, cu siguranță ar zâmbi". În ceea ce privește ceea ce Regele Charles nu ar dori să fie servit, Regina Camilla a sugerat că toți concurenții ar putea dori să se ferească de un anumit ingredient. Cu toate acestea, este foarte dificil de evitat, deoarece este folosit în aproape orice, notează The Express.

În continuare, Gary a întrebat: „Ce nu v-ar plăcea să vedeți pe o tavă care să se plimbe la o recepție regală?". egina Camilla a dezvăluit că usturoiul este adesea interzis la evenimentele regale, deși este vorba mai mult de miros decât de gust. Acum regina a spus: "Urăsc să spun asta, dar usturoiul." Ea a confirmat că usturoiul este un "nu-nu".

În timp ce usturoiul este destul de delicios, este de înțeles că Regele Charles și Regina Camilla ar putea renunța la el pentru a evita senzația de respirație urât mirositoare în timpul unor discuții importante sau în timpul unor întâlniri și saluturi.

Bucătarii regali care servesc pentru Regele Charles trebuie să evite alte două ingrediente de bază. Vorbind pentru HELLO Magazine, Graham Tinsley MBE, fost manager al echipei culinare galeze, a dezvăluit: „Regelui Charles nu-i place ciocolata, nu-i place cafeaua și nici usturoiul”.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance   GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg