Alina a României, o prințesă plină de culoare. Ținutele cu care ne-a încântat soția lui Nicolae vara asta

10 septembrie, 2024

Fără doar și poate, Alina Maria de Roumanie, soția lui Nicolae al României, se impune ca o prezență foarte șic în spațiul familiei regale române. Un fel de Kate Middleton autohtonă, dacă vreți...

Alina a României colaj jpg

Tânăra soție a nepotului Regelui Mihai a avut o vară plină de evenimente, iar ținutele pe care aceasta le-a afișat la fiecare dintre ele au fost foarte bine alese, elegante și cool, în același timp, semn că Alina are un gust desăvârșit în vestimentație.

Cel mai recent, Alina Maria și Nicolae al României au fost prezenți la un eveniment organizat la Cisnădie, mai exact la Academia Internațională de Vară a Artelor Vizuale, la invitația Arhiducesei Gabriela von Habsburg, nepoata ultimului împărat al Austriei, Carol I.

Cu această ocazie, Alina Maria de Roumanie a schimbat două ținute: una care conținea o superbă ie cu mâneci lungi din colecția personală a soției lui Nicolae și o alta, un compleu cu bluză și fustă cu imprimeu exotic, de vară. Modestia este cuvântul de bază când vine vorba de felul în care apare în public prințesa română, una care abordează mai mereu un machiaj natural, discret, și o coafură simplă, dar de efect.

Acest lucru s-a observat și luna trecută, atunci când Alina-Maria și Nicolae ai României au fost oaspeții cu ștaif de la ceremonia de nuntă din localitatea Ascheberg-Herbern, Germania, a Contesei Elisabeth von Merveldt și a lui Ghislain d'Adesky, fiul baronului François d'Adesky.

Alina Maria și Nicolae la o nuntă în Germania Facebook2 jpg

Alina-Maria a fost foarte elegantă la această nuntă, alegând o rochie midi, muștar, cu un imprimeu boho, și pălăria aferentă nunților aristocrate. Mai târziu, soția nepotului Regelui Mihai și-a schimbat prima ținută cu una de seară, și anume o rochie lungă, vaporoasă și delicată, albă cu imprimeu negru, creație a brandului Maison Cori.

Alina Maria și Nicolae la o nuntă în Germania Facebook5 jpg

Alina-Maria a României și-a păstrat machiajul și coafura discrete, așa cum face de obicei, fiind o prezență rafinată, care nu are nevoie de multe artificii pentru a arăta elegant. 

Tot la o nuntă, de data aceasta în Franța, a strălucit Alina și în luna iulie, într-una dintre cele mai elegante ținute afișate de ea în acest sezon.

Alina și Nicolae ai României Facebook2 jpg

Nunta a avut loc în sătucul Verneuil din departamentul Nièvre, din centrul Franței, în  grădinile unui castel vechi impresionant, iar tânărul cuplu regal român a postat imagini superbe de la eveniment, fără să dea detalii despre proaspeții căsătoriți sau legătura lor cu aceștia.

Așa cum era de așteptat, soția nepotului regelui a reușit să surprindă eleganța nunților din înalta societate în ținuta ei foarte bine aleasă pentru un astfel de eveniment cu ștaif.

Aceasta a purtat o rochie midi albastră, cu imprimeu floral, completată de o pălărie bej și sandale nude și de un plic în ton cu restul accesoriilor. 

Rochia Alinei este o creație Fereya Atelier, mai exact o variantă modificată a unei rochii mini din bumbac cu imprimeu floral, cu un preț de vânzare de 1.600 lei. 

Foto: Facebook, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg