Alina-Maria Binder, gazda unui eveniment atipic FOTO

22 iunie, 2018
Nicolae al Romaniei Alina Maria Binder iunie 2018 jpeg

Partenera de viaţă a lui Nicolae al României a fost în centrul atenţiei la lansarea proiectului EveryGirl Everywhere.

image

În elegantul salon al Palatului Ghica, Alina-Maria de Roumanie a lansat împreună cu colegii ei de la #SEE proiectul EveryGirl Everywhere, ce îşi propune să susţină femeile care aleg o carieră în zona digitală, să promoveze competenţele digitale şi să învingă stereotipurile legate de alegerea unei cariere în STEM de către fete.

"Lumea devine digitală. În Europa, sunt peste patru bărbaţi pentru fiecare femeie care activează în domeniul digital. România are a doua cea mai mare rată de participare a femeilor în domeniul digital din Europa (peste 25%, comparat cu 16% la nivel european), însă această rată este în descreştere. Împreună putem consolida acest avantaj competitiv al României, acoperind deficitul din piaţa forţei de muncă IT, promovând modele de succes feminine în zona digitală, şi devenind, astfel, un exportator de bune practici pe acest subiect la nivel European. Putem creşte piaţa de IT şi a forţei de muncă în domeniul digital prin creşterea participării fetelor în sectorul digital", crede Alina-Maria Binder.

Cum era de aşteptat, acesteia i s-a alăturat şi soţul său, Nicolae al României, care a salutat astfel cu prezenţa sa această iniţiativă.Recente pe Ok! Magazine

harry500 jpg
Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg