Alina-Maria de Roumanie a împlinit 31 de ani. Uite unde a petrecut FOTO&VIDEO

28 ianuarie, 2019
1 nicolae al romaniei alina marie de roumanie zabola estate covasna transilvania 3 jpg jpeg

Soţia lui Nicolae al României a fost sărbătorită weekendul trecut la munte. Uite în ce ambient frumos din Transilvania au petrecut această zi de naştere.

Pe 26 ianuarie, Alina-Maria de Roumanie a împlinit 31 de ani, aniversare sărbătorită pe frumoasele plaiuri transilvănene. După un popas la Braşov, cuplul princiar Nicolae şi Alina-Maria au ajuns în Covasna, în mijlocul Ţinutului Conacelor. Cei doi s-au cazat la Zabola, pe care proprietarii îl descriu drept "secretul cel mai bine păstrat din Transilvania", anume un conac găzduit de un domeniu privat de 500 de hectare, care include o păşune şi o pădure. Proprietatea cuprinde 2 lacuri, 4 iazuri de pescuit, facilităţi de drumeţii şi călărie, precum şi o saună.

Proprietatea este deţinută de o familie transilvăneană nobilă şi include un castel, Castelul Mikes din Zăbala, care datează din secolul al XVI-lea şi 4 clădiri anexe. Zabola Estate - Transylvania este la 1 oră de mers cu maşina de lacul Sfânta Ana, singurul lac vulcanic din România.

În acest ambient au petrecut Nicolae şi Alina-Maria de Roumanie, alături de câţiva prieteni. Seara, la cină, restaurantul a fost animat şi de prezenţa unui grup de dansatori.

        View this post on Instagram                   Zabola! #traditionaldancing #zabola #zabolaestate #alinamariaderoumanie #nicolaealromaniei A post shared by Nicolae al Romaniei (@nicolaealromaniei) on Jan 25, 2019 at 10:35am PST

View this post on Instagram

Zabola! #traditionaldancing #zabola #zabolaestate #alinamariaderoumanie #nicolaealromaniei

A post shared by Nicolae al Romaniei (@nicolaealromaniei) on

        View this post on Instagram                   Zabola Estate! #zabolaestate A post shared by Nicolae al Romaniei (@nicolaealromaniei) on Jan 25, 2019 at 10:37am PST

View this post on Instagram

Zabola Estate! #zabolaestate

A post shared by Nicolae al Romaniei (@nicolaealromaniei) on

Despre Alina-Maria Binder

Alina-Maria Binder s-a născut la 26 ianuarie 1988 în Constanţa. Tatăl, Heinz Binder, pilot comercial al companiei naţionale TAROM este actualmente pensionat, iar mama, Rodica Binder, este profesoară pentru învăţământ primar. Alina are un frate mai mic, Mihai, care locuieşte în Bucureşti. Copilăria şi-a petrecut-o în capitală, iar vacanţele de vară la bunici, în Alţâna (Sibiu) şi Constanţa. Încă de mică era foarte atrasă de natură, obiceiuri şi tradiţii, pe care le-a cunoscut prin intermediul bunicilor.

În şcoala primară, a cântat în cor şi a însoţit-o pe mama ei în nenumărate tabere şi excursii organizate în mijlocul naturii, cu Cercul de Educaţie Ecologică. Pentru a-şi cultiva talentul la desen, a fost înscrisă şi la Şcoala de Muzică şi Arte Plastice Nr. 4, unde a studiat pictura, desenul, modelajul, cu premii în cadrul diverselor concursuri.

Apoi, a fost elevă a Colegiului Naţional I.L. Caragiale, timp în care a avut şi alte activităţi extracuriculare, precum dans sportiv, karate şi înot. Ulterior, a studiat la Academia de Studii Economice (ASE) şi a absolvit un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA.

În ceea ce priveşte cariera profesională, Alina-Maria Binder s-a ocupat de relaţia cu presa pentru Asociaţia Aviatorilor. A organizat şi două evenimente de succes – Aviation Weather Safety Workshop şi Airspace and Flight Restrictions, unde s-au discutat problemele actuale din domeniul aviaţiei, şi a fost unul dintre organizatorii Standului României la AERO Friedrichshafen, în 2014 şi 2015. Activitatea în aviaţia generală a fost continuată în Marea Britanie la AOPA UK începând cu anul 2016, fiind membru al echipei care conduce această asociaţie naţională din Londra.

Cât despre viaţa privată, până să-l cunoască pe Nicolae al României, Alina-Maria Binder a atras atenţia presei datorită relaţiei pe care a avut-o cu Sebastian Blaga, fiului fostului co-preşedinte PNL, Vasile Blaga. Cei doi au fost împreună mai bine de şase ani şi o perioadă au locuit împreună în Germania, la München.

În ceea ce priveşte relaţia cu Prinţul Nicolae, cei doi au fost surprinşi prima dată împreună în 2016, la botezul copilului Prinţului Jean de Orléans. Însă, ei se cunoşteau de mai multă vreme. În luna mai a anului 2015, Alina-Maria Binder a participat la Maratonul Regal de la Palatul Elisabeta, condus de Prinţul Nicolae. De asemenea, în trecut, tânăra ar fi donat bani pentru a susţine una dintre acţiunile caritabile ale Prinţului, “Cărţile copilăriei pe Bicicletă”. Au descoperit că au multe lucruri în comun: călătoriile, respectul pentru natura, sportul, maşinile, aviaţia. Între anii 2016 şi 2018 aceştia au locuit împreună în Anglia.

În luna iulie 2017 Nicolae şi Alina-Maria s-au logodit în Cornwall, Marea Britanie, în timpul vacanţei. Pe 21 august 2016, Prinţul Nicolae a anunţat logodna prin intermediul unui comunicat publicat pe Facebook, iar în octombrie au celebrat cununia civilă. Anul trecut, pe 30 septembrie, s-au căsătorit şi religios, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Sinaia.

La momentul logodnei, Regele Mihai a răspuns nepotului său, urându-i fericire şi pace sufletească, precum şi puterea de a lua decizii corecte. Majestatea Sa a menţionat, încă o dată, că decizia de a retrage titlul de Orincipe al României şi calificativul de Alteţă Regală, precum şi decizia de a-l scoate pe Nicolae din linia de succesiune rămân neschimbate, după căsătoria acestuia.Recente pe Ok! Magazine

caroline de monaco profimedia jpg
Regina Letizia la Madrid, Foto Profimedia (12) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
kate middleton profi jpg
cuplu regal profi jpg
camilla2 william jpg
camilla si kate jpg
charlene de monaco foto profimedia  jpg
Prințul Charles de Luxembourg, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie (7) jpg
Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg
meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg