Alina-Maria şi Nicolae ai României au petrecut un weekend special pe Coasta de Azur

8 aprilie, 2024

Cuplul princiar român s-a bucurat de un final de săptămână însorit în sudul Franţei.

Cuplul princiar a fost invitat la un eveniment în Antibes. FOTO: Instagram
Cuplul princiar a fost invitat la un eveniment în Antibes. FOTO: Instagram

După călătoria lor de câteva zile în Serbia, la verii lor regali, Prinţul Filip al Serbei și Iugoslaviei și soția acestuia, Prințesa Danica, unde au mers împreună cu cei doi copii ai lor, Nicolae al României şi Alina-Maria de Roumanie au schimbat din nou aerul şi au ajuns pe fabuloasa Coastă de Azur.

Sub soarele blând de aprilie şi în aerul sărat al mării, în plină briză venind dinspre albastra Mediterană, nepotul Regelui Mihai I şi soţia sa s-au bucurat de frumoasele privelişti din Antibes, o mică localitate litorală dintre Cannes şi Nisa, unde au fost invitaţi să ia parte la un eveniment.

Cel puţin, asta ghicim din ţinutele lor şic şi primăvăratice pe care le-au purtat duminică spre prânz, când s-au fotografiat în faţa Catedralei din Antibes, unde au luat parte la o slujbă specială.

Îmbrăcată într-un compleu alb înflorat, format din trei piese + fustă, bluză şi bazer - Alina-Maria de Roumanie a mizat pe aerul boho şic al croielii cu volane şi al nuanţelor de roz şi vernil, în ton cu explozia florală a primăverii de-afară pentru acest eveniment duminical relaxat. O pereche de pantofi sanda nude şi o geantă în aceeaşi nuanţă i-au completat ţinuta, alături de bijuterii fine cu diamante.

Alături de ea, Nicolae al României a ales pentru această ieşire un costum gri în dungi cu închidere la doi nasturi, o pereche de pantofi negri şi o cravată neagră cu picăţele albe.

Înainte de slujba oficiată în catedrala romano-catolică de secol 6, un adevărat monument al locului, Alina-Maria a postat câteva instantanee de pe minunata faleză Antibes, de unde se puteau vedea în larg mai multe iole purtate de vânt. Cadrul romantic, aerul relaxat, vegetaţia luxuriantă şi soarele strălucitor au conturat un weekend special la malul mării, tipic francez, în cea mai luxoasă regiune din sudul Franţei.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg