Alina-Maria și Nicolae al României, eleganță princiară la o gală glam. Soția fostului prinț a strălucit

10 iunie, 2024

O seară de gală și o pereche superbă, Alina-Maria și Nicolae ai României, care a oferit o notă de clasă princiară în ținutele lor elegante.

Apariția spectaculoasă a celor doi soți a avut loc la Gala Kultho dedicata femeilor formidabile, la sfârșitul săptămânii trecute, acolo unde Alina-Maria a încântat audiența cu rochia ei lungă de un verde vibrant, din mătase, care i-a evidențiat frumos silueta și pe care a accesorizat-o cu bijuterii discrete și un plic și pantofi într-o nuanță de maro deschis.

Alina Maria și Nicolae al României foto Facebook jpg

Rochia aleasă de soția fostului Prinț Nicolae este creată de designerul Alina Cernătescu și este una dintre cele mai spectaculoase piese purtate de Alina-Maria, în ultima vreme. Aceasta a preferat să lase rochia să strălucească, coafându-și părul într-un coc simplu, dar extrem de elegant, și alegând un machiaj de seară cât se poate de minimalist.

La rândul său, nepotul regretatului Rege Mihai a fost foarte chipeș în smokingul lui negru, care i-a venit ca turnat.

Apariția celor doi este una rară în peisajul evenimentelor mondene bucureștene, Alina-Maria și Nicolae ai României fiind două prezențe destul de discrete la acest gen de acțiuni, cei doi preferând mai degrabă să participe la gale caritabile, care susțin cauzele în care cred și ei.

Gala femeilor remarcabile, un eveniment organizat vinerea trecută și prezentat de vedetele de televiziune Cătălin Măruță și Ilinca Vandici, a fost locul în care s-au strâns numeroase românce superbe, vedete precum Mădălina Ghenea, Andreea Berecleanu, Adelina Pestrițu, Andreea Răducanu, Elena Gheorghe, Giulia Nahmany, Elisabeta Lipă și multe altele.

Ilinca Vandici și Cătălin Măruță

În fiecare an, Gala femeilor remarcabile își propune să recunoască valoarea incontestabilă a femeilor în societatea noastră și este un eveniment plin de rafinament și eleganță, în care festivitatea de premiere este secondată cu brio de parada ținutelor pline de strălucire și a bijuteriilor rafinate, pe covorul roșu.

Foto: Facebook, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg