Alina și Nicolae ai României, tandri și eleganți la un bal privat în Covasna, organizat în castele de vis

8 iulie, 2024

Alina Maria de Roumanie a postat o serie de fotografii superbe, weekendul trecut, de la un eveniment privat care a avut loc într-una dintre cele mai luxoase pensiuni din Covasna.

Alina și Nicolae ai României Instagram

Este vorba despre tradiționalul Transylvanian Rolling Ball, așa cum arată story-ul în care Alina a încărcat o imagine cu invitația primită, un bal despre care nu se cunosc foarte multe informații, deși se organizează în țara noastră încă din 2009, în diferite castele din Transilvania, și are ca scop strângerea de fonduri pentru sprijinirea educației tinerilor din zonă.

Într-un articol din 2015 publicat pe portalul pressone, aflăm că acest eveniment "este balul secret al moștenitorilor nobilimii maghiare (n.r. printre care și prestigioasa familie Bánffy) și că, în fiecare an, organizatorii schimbă castelul, iar destinația e destăinuită doar în cercuri restrânse".

Cu această ocazie, soția lui Nicolae al României a încărcat în secțiunea de story-uri a paginii sale de Instagram mai multe cadre superbe alături de nepotul Regelui Mihai, în care amândoi arătau ca scoși din cutie.

Alina a fost pur și simplu ravisantă într-o rochie lungă de mătase, într-o nuanță de lavandă, la care a asortat un plic mov și o pereche de cercei minimaliști. Rochia cu bluză bufantă în partea de sus și fustă fluidă jos aparține brandului bucureștean Il VOLO, care creează în special rochii din mătase, cu prețuri care variază în jurul a circa 4.000 de lei.

Și Nicolae al României a fost deosebit de elegant în smokingul lui negru, perfect croit, cei doi alcătuit un cuplu tânăr foarte fermecător la evenimentul care a avut loc la Zabola Estate.

Mai devreme, în aceeași zi, Alina a postat un video cu un dans popular secuiesc care s-a desfășurat în fața invitaților la această a 12-a ediție a balului privat, care, așa cum se arată pe site-ul proprietății din Covasna, au primit o parolă pentru a putea accede la acest eveniment.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
Regalii în studenție jpg
scandal Meghan Harry sotii Beckham jpg
Regele Juan Carlos, santajat de Barabara Rey   Getty Images, Instagram 3 jpg
kate middleton cercei printesa diana jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Alex Ciucu la Palatul Elisabeta ca Furnizor al Casei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Printul Jigme Namgyel si Printul Ugyen Wangchuck la Forumul de inovatie   Casa Regala din Bhutan jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Regina Mary a Danemarcei Foto Canasa regală daneza jpg
Familia Regala romana, Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
William, Meghan, Harry, GettyImages (2) jpg
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Charlotte și mama ei, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul Seeiso din Lesotho și prințul Harry,GettyImage (2) jpg