Alintat, dar manierat. Ce replică i-a dat Prinţul George unei vânzătoare

29 iulie, 2016
13708331 1176563712365457 2515495736641357250 o jpg jpeg

O fi fost el criticat de o angajată de la British Council pe motiv că este o simplă progenitură regală alintată, însă Prinţul George dă dovadă că este un băieţel foarte manierat, în raport cu oamenii din jur, şi că-şi cunoaşte foarte bine locul.

George este un băieţel modest şi manierat

Se pare că într-una dintre plimbările zilnice ale lui Kate şi ale fiului său, viitorul rege al Marii Britanii a fost văzut poposind la Fakenham Garden Centre, din Norfolk.

Potrivit revistei ”People”, care a citat un martor ocular, Kate i-a permis lui George să mănânce acolo o prăjitură, însă numai dacă îi cere în mod elegant vânzătoarei să-l servească.

Zis şi făcut, Prinţul George şi-a luat inima în dinţi şi a rugat-o pe vânzătoare să-l servească cu o prăjitură cu fructe. ”Kate i-a spus lui George: <<Spune-i doamnei ce-ai vrea să serveşti>>, după care Prinţul George s-a întors la vânzătoare şi i-a spus ”Scuzaţi-mă, drăguţă doamnă, aş putea avea...?”, aşa ar fi decurs discuţia dintre Kate şi George, după spusele bărbatului.

Aceeaşi sursă a mai precizat şi că cei doi au poposit timp de jumătate de oră în acea cofetărie, timp în care Prinţul George a stat cuminte la masă şi şi-a savurat în linişte prăjitura cu fructe.

Trebuie să precizăm că acest episod a avut loc acum câteva săptămâni, în prezent Kate, William şi cei doi copii ai lor fiind în Franţa, în vacanţă. Ieri după amiază, Kate, George şi Charlotte au fost văzuţi aterizând pe aeroportul din Pua-Pyrenees, din sudul Franţei.



Recente pe Ok! Magazine

Alexandre Grimaldi fiul lui Albert de Monaco Getty Images jpg
Regina Letizia colaj Profimedia2 jpg
FotoJet Kate Sophie jpg
Albert și Charlene de Monaco la rugby profimedia 0884035292 jpg
Printul Guillaume si Marele Duce Henri de Luxemburg   Marea Curte Ducala (1) jpg
Regele Marii Britanii Charles al III lea, Împăratul Japoniei Naruhito, Împărăteasa Masako și Regina Marii Britanii Camilla, Profimedia (2) jpg
Regele Frederik și Regina Mary  jpg
Printesa Anne   GettyImages 1258817249 jpg
Prințul William, Împăratul Naruhito al Japoniei și Împărăteasa Masako Foto Getty Images (2) jpg
Regina Camilla și Împărăteasa Masako a Japoniei Foto Getty Images (1) jpg
Charlene de Monaco la Sorbona jpg
Regele Philippe si copiii sai, prinții Gabriel, Emmanuel și Éléonore , la meciul Belgia Romania   GettyImages 2158767921 jpg
Lady Sarah Chatto Foto Profimedia (5) jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia jpg
Prințesa Ingrid   Casa Regala norvegiana 3 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (2) jpg
Prințesa Anne la  Cheltenham Festival, GettyImages (7) jpg
Împăratul Naruhito în Marea Britanie Foto Getty Images (1) jpg