Alma, răsfățata Familiei Regale. Imagini candide cu câinele Majestății Sale Margareta

11 septembrie, 2024

Membrul necuvântător al Casei Regale este o prezență simpatică și agreată de toți invitații, care sunt salutați cu prietenie de marele pufos cu blana albă.

Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg

Apare destul de des în fotografiile publicate de Casa Regală, atât pe rețelele de socializare, cât și pe site-ul oficial. Și nu mică ne-a fost mirarea să-i constatăm prezența chiar și la primirea unor invitați oficiali, semn că are un statut important la Palat.

Vorbim despre Alma, câinele Majestății Sale Margareta, un superb exemplar de câine-lup alb (ciobănesc elvețian) care le înseninează zilele Custodelui Coroanei și soțului ei, Principele Radu. De altfel, cuplul regal este cunoscut pentru dragostea sa pentru animale și, înainte de Alma, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au mai avut un patruped la fel de mare și de prietenos, însă din altă rasă, un labrador negru.

Alma a intrat în viața cuplului regal în urmă cu opt ani și jumătate și este o femelă născută în România. Rasa este mai rară, dar foarte căutată, întrucât se poate dresa repede și ușor și are o fire prietenoasă, ceea ce o face ideală pentru orice familie. 

Cățelușa are blana albă ca zăpada, lungă și moale, și îi însoțește pe Majestatea Sa și pe Principele Radu deseori chiar și la Castelul de la Săvârșin. De fapt, acolo se pare că îi place cel mai mult, chiar dacă și la Palatul Elisabeta are o curte generoasă unde se poate juca și sta în iarbă, însă domeniul Savârșin îi oferă posibilități noi de explorat, cu mirosuri, sunete și unghere noi, datorită terenului vast și vegetației abundente, care atrage și tot soiul de păsări și mici mamifere în Parcul Regal.

Cert e că Alma, câinele Majestății Sale Margareta, este cu adevărat răsfățata Familiei Regale. Ea poate fi văzută în câteva fotografii candide alături de Familia Regală, și în cele făcute de fotograful acreditat al casei, și în cele făcute de Principesa Sofia.

Cu Alma, Familia Regală continuă tradiția Regelui Mihai de a avea în jurul casei animale de companie, mereu câini.

FOTO: Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg