"Am fost la nunta lui Meghan cu Harry și m-am simțit mizerabil!" Cine aruncă bomba despre "nefericita" zi

27 mai, 2024

Ziua cea mare a Prințului Harry și a lui Meghan Markle a fost una „insuportabilă” pentru unii dintre cei prezenți la eveniment, conform unor dezvăluiri din ziarul The Sun.

nuntă Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Shutterstock jpg

Este ceea ce pretinde fotograful The Sun Arthur Edwards, care susține că nunta Ducilor de Sussex a fost a unul dintre „cele mai neplăcute” evenimente regale la care a fost vreodată.

El și-a amintit de nunta strălucitoare de la Capela Sfântul George din Windsor, de pe 19 mai 2018: „Am fost acolo, am urât ziua, a fost o zi mizerabilă. Pot să vă spun că a fost cea mai proastă nuntă regală pe care am acoperit-o vreodată, cel mai prost organizat eveniment regal. Harry era hotărât să țină ziarele departe de Meghan cât mai mult posibil. Totul s-a fotografiat de la distanță.”

„Am simțit că a fost ceva deliberat cu presa britanică, am fost tratați rău. Harry era supărat pe noi pentru lucrurile spuse despre Meghan. Era supărat și am simțit că suntem pedepsiți pentru asta”, continuă fotograful.

Afirmațiile fotografului vine după ce Harry și Meghan și-au sărbătorit, recent, a șasea aniversare a nunții.

Vorbind despre acest eveniment, redactorul-șef al revistei Majesty, Ingrid Seward, a spus că, cel mai probabil, Ducele de Sussex i-a făcut cadou soției sale o bijuterie pentru această ocazie. „Harry este foarte, foarte îndrăgostit de Meghan. Orice am spune despre el, nu putem nega că el își iubește foarte mult soția și ar face orice pentru a o vedea fericită.”

Meghan și Harry s-au căsătorit pe 19 mai 2018, în fața a circa 600 de invitați, la Capela Sfântul George din cadrul Castelului Windsor.

Se estimează că acest eveniment a costat 32 de milioane de lire sterline - o sumă care a acoperit toate detaliile nunții regale, de la costurile de securitate și de catering până la rochia uluitoare purtată de Meghan Markle.

La eveniment au fost invitate numeroase vedete, precum soții Clooney, soții Beckham și Elton John, cel care a și cântat la recepția de la prânz.

Foto: Getty Images, Profimedia, Shutterstock



Recente pe Ok! Magazine

Prințul George profimedia 0881962444 jpg
Prințesa Charlotte colaj jpg
FotoJet Will și Kate jpg
Ducesa Sophie la Trooping the Colour Foto Profimedia (2) jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
Prințul George la Trooping the Colour Foto Profimedia (3) jpg
Natasha Archer, asistenta personală a Prințesei de Wales, Getty (1) jpg
Regina Mary în alb, GettyImages jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (3) jpg
FotoJet Wales jpg
Prințul William, Kate Middleton și copiii  foto   Profimedia jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Kate Middleton, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Charles la Trooping the colour 2024, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (7) jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg