"Am fost la nunta lui Meghan cu Harry și m-am simțit mizerabil!" Cine aruncă bomba despre "nefericita" zi

27 mai, 2024

Ziua cea mare a Prințului Harry și a lui Meghan Markle a fost una „insuportabilă” pentru unii dintre cei prezenți la eveniment, conform unor dezvăluiri din ziarul The Sun.

nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg

Este ceea ce pretinde fotograful The Sun Arthur Edwards, care susține că nunta Ducilor de Sussex a fost a unul dintre „cele mai neplăcute” evenimente regale la care a fost vreodată.

El și-a amintit de nunta strălucitoare de la Capela Sfântul George din Windsor, de pe 19 mai 2018: „Am fost acolo, am urât ziua, a fost o zi mizerabilă. Pot să vă spun că a fost cea mai proastă nuntă regală pe care am acoperit-o vreodată, cel mai prost organizat eveniment regal. Harry era hotărât să țină ziarele departe de Meghan cât mai mult posibil. Totul s-a fotografiat de la distanță.”

„Am simțit că a fost ceva deliberat cu presa britanică, am fost tratați rău. Harry era supărat pe noi pentru lucrurile spuse despre Meghan. Era supărat și am simțit că suntem pedepsiți pentru asta”, continuă fotograful.

Afirmațiile fotografului vine după ce Harry și Meghan și-au sărbătorit, recent, a șasea aniversare a nunții.

Vorbind despre acest eveniment, redactorul-șef al revistei Majesty, Ingrid Seward, a spus că, cel mai probabil, Ducele de Sussex i-a făcut cadou soției sale o bijuterie pentru această ocazie. „Harry este foarte, foarte îndrăgostit de Meghan. Orice am spune despre el, nu putem nega că el își iubește foarte mult soția și ar face orice pentru a o vedea fericită.”

Meghan și Harry s-au căsătorit pe 19 mai 2018, în fața a circa 600 de invitați, la Capela Sfântul George din cadrul Castelului Windsor.

Se estimează că acest eveniment a costat 32 de milioane de lire sterline - o sumă care a acoperit toate detaliile nunții regale, de la costurile de securitate și de catering până la rochia uluitoare purtată de Meghan Markle.

La eveniment au fost invitate numeroase vedete, precum soții Clooney, soții Beckham și Elton John, cel care a și cântat la recepția de la prânz.

Foto: Getty Images, Profimedia, ShutterstockRecente pe Ok! Magazine

Zara Tindall Royal Ascot jpg
Prințesa Leonor și Sofia profimedia 0883197255 jpg
Prințesa Beatrice și Ducesa Sophie jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si Regina Silvia a Suediei  Casa Regala suedeza jpg
Ducesa Sophie la Royal Ascot profimedia 0883079157 jpg
Kate Middleton, Prințul William foto  GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla si Ducesa Sophie la Trooping the Colour 2024  Casa Regala (3) jpg
William și Zara Tindall colaj jpg
Prințesa Leonor și Prințesa Sofia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco Foto Getty Images (5) jpg
Carole și Michael Middleton Foto Profimedia (4) jpg
Poppy Delevingne, Poppy Jamie, Eiza Gonzalez, Printesa Olympia a Greciei si Lily Jean in Ibiza  Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg
Regele Felipe in ziua incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, Regina Letizia, Printesa Leonor, Infanta Sofia  GettyImages 450860120 jpg
Regele Felipe si Regina Letizia in ziua Incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, si Regele Juan Carlos in ziua abdicarii fortate  Getty Images jpg
Audrey Hepburn ;i Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor la Trooping the Colour 2024 profimedia 0881839450 jpg
Printul Albert de Monaco si Printesa Charle, cu copiii Printul Jacques si Printesa Gabriella cu flacara olimpica  Eric Mathon, Axel Bastello, Michael Alesi, Gaetan Luci, Palatul Princiar (4) jpg