ÔÇ×Am ├«nceput s─â vorbim, un lucru a dus la altul ┼či am ajuns ├«n pat!" Prin┼úesa Diana a avut o aventur─â cu John F. Kennedy Jr.?

14 aprilie, 2021
2 dian jpg jpeg

Au avut o nunt─â regal─â, dar mariajul lor nu a fost unul de basm. Uniunea lor a fost una nefericit─â ┼či pres─ârat─â cu numeroase episoade de infidelitate. Charles ┼či Diana s-au separat ├«n 1992 ┼či, ├«n cele din urm─â, au divor┼úat ├«n 1996.

├Än timp ce erau c─âs─âtori┼úi, Charles a avut o aventur─â cu fosta lui iubit─â, acum so┼úie, Camilla Parker Bowles, care era m─âritat─â la acea vreme. Diana a aflat ce se ├«nt├ómpl─â ├«ntre ei ┼či a recunoscut c─â ┼či ea a ├«nceput s─â se vad─â cu alte persoane, iar asta ├«n timp ce era c─âs─âtorit─â cu prin┼úul. Dup─â ce s-au desp─âr┼úit, publicul era ├«nc─â interesat de via┼úa ei ┼či de b─ârba┼úii cu care se ├«nt├ólnea. Paparazzii au continuat s─â-i urm─âreasc─â fiecare mi┼čcare, a┼ča c─â atunci c├ónd s-a ├«nt├ólnit cu o alt─â persoan─â celebr─â a trebuit s─â organizeze o ├«nt├ólnire secret─â.

Persoana respectiv─â era John F. Kennedy Jr. La acea vreme, el se vedea cu Carolyn Bessette, a┼ča c─â, dup─â ce s-a descoperit c─â el ┼či Diana se ├«nt├ólniser─â timp de o or─â ┼či jum─âtate ├«ntr-o camer─â de hotel, zvonurile au ├«nceput s─â zburde. Iat─â ce s-a ├«nt├ómplat cu adev─ârat ├«n timpul ├«nt├ólnirii lor din 1995!

Simone Simmons, care ├«i vindeca energiile Dianei, a sus┼úinut c─â prin┼úesa a avut o ÔÇ×├«nt├ólnire pasional─âÔÇŁ cu fiul fostului pre┼čedinte ┼či i-a recunoscut acest lucru.

ÔÇ×Am ├«nceput s─â vorbim, un lucru a dus la altul ┼či am ajuns ├«n pat. A fost chimie pur─â ÔÇŁ, a spus Simmons c─â i-ar fi spus Diana.

Cu toate acestea, dup─â ce fostul majordom al prin┼úesei, Paul Burrell, a aflat despre afirma┼úiile lui Simmons, le-a etichetat drept ÔÇ×prostiiÔÇŁ.

Asistenta lui JFK Jr. Rose Marie Terenzio, care l-a ├«nso┼úit, de fapt, la hotel ├«n ziua ├«n care a ├«nt├ólnit-o pe Diana, a relatat o versiune mult mai inocent─â a pove┼čtii dec├ót cea spus─â de Simmons.

Terenzio a explicat c─â cei doi au avut o ├«nt├ólnire secret─â, dar aceasta nu a avut la baz─â un motiv scandalos. ÔÇťA vrut, de fapt, s─â discute cu Diana care urma s─â pozeze pentru coperta revistei sale politice, George. Cei doi nu s-au ├«nt├ólnit ┼či nu au vorbit niciodat─â ├«nainte de aceast─â ├«nt├ólnire, a┼ča c─â Diana a vrut s─â-i vorbeasc─â fa┼ú─â ├«n fa┼ú─â ├«nainte de a fi de acord cu astaÔÇŁ.

Diana i-a respins oferta ┼či ÔÇ×i-a scris lui John o not─â care spunea. ÔÇ×Mul┼úumesc foarte mult, dar nu pot face asta chiar acum.

Prin┼úesa Diana a murit ├«n urma unui accident de ma┼čin─â, la Paris, ├«n 1997. Kennedy Jr. c├ónd avionul pe care ├«l pilota s-a pr─âbu┼čit ├«n largul coastei Massachusettsului, ├«n 1999.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prin╚Ťesa Beatrice de York ╚Öi so╚Ťul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg