"Am lucrat cu Kate Middleton peste 10 ani": declarațiile unui subaltern despre cum este prințesa de fapt

16 aprilie, 2024

Un CEO care a lucrat cu Kate de peste un deceniu, pe numele lui Matt Hyde, a declarat pentru The Mirror cum este să lucrezi alături de Prințesă. 

Este vorba despre CEO-ul organizației de cercetași din Marea Britanie, denumită Scouts UK. Kate s-a alăturat Cercetașilor, ca voluntar, în ianuarie 2012, la mai puțin de un an după ce a intrat în familia regală, iar în septembrie 2020, prințesa a devenit co-președinte al Asociației Cercetașilor. 

Kate Middleton și Louis, Getty jpg

Potrivit lui Matt, prințesa „este complet fermecătoare și foarte pricepută în a-i face pe oameni să se simtă în largul lor. Fie că ești un lider al cercetașilor sau un tânăr aspirant, când o întâlnești pe Prințesa de Wales ești cucerit cu totul. În culise, ea este la fel cu ceea ce vezi în public. Se pricepe fantastic să pună întrebările potrivite și să asculte oamenii. Este în mod natural bună în a comunica cu oameni de toate vârstele. Ea chiar scoate ce e mai bun de la tineri și își dorește foarte mult să audă poveștile lor.”

„Este întotdeauna atât de interesant să petreci timp cu ea și o poți vedea cum strălucește, dar și cum scoate ce e mai bun din ceilalți”, continuă subalternul citat.

Implicarea lui Kate în organizația cercetașilor i-a readus pe aceștia în centrul atenției și a încurajat alte mii de persoane să se implice în activitățile de voluntariat.

După cum ne aducem aminte, după Încoronarea Regelui Charles de anul trecut, Kate, William și cei trei copii ai lor, George, Charlotte și Louis, au participat la o amplă acțiune a cercetașilor, ocazie cu care prinții și copiii lor au încercat diferite sporturi outdoor, precum tir cu arcul, dar au ajutat și la activitățile de voluntariat întreprinse de organizație.

E reconfortant să afli cât de modestă, abordabilă și plăcută este prințesa și în culise, de la cineva care-a avut șansa să lucreze cu ea timp de mai bine de 10 ani.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg
Kate Middleton Prințul William nuntă 2011 GettyImages 113272767 jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei  jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Regele Felipe al Spaniei Foto GettyImages (4) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg