Amanta Prințului de Wales apare din nou în presa britanică. William a petrecut Sfântul Valentin cu ea?

8 martie, 2023

Numele lui Rose Hanbury apare din nou, în mod supărător, în presa britanică, ultimele bârfe fiind umilitoare pentru Kate Middleton.

Rose Hanbury GettyImages 1147875251 jpg

Cel mai nou, tabloidele britanice susțin că Prințul William a petrecut anul acesta Ziua Îndrăgostiților cu presupusa lui amantă, o femeie care a fost, odată, și prietenă cu Kate Middleton și care locuiește în Norfolk, fiind vecină cu prinții.

Ei bine, conform informațiilor preluate de publicația Marca, William și Rose Hanbury fost văzuți bucurându-se de o cină romantică împreună, de Sfântul Valentin. Cu câteva săptămâni înainte, tabloidul Daily Mail a raportat că Prințesa de Wales a fost auzită spunând că nu se așteaptă ca William să-i aducă flori de Ziua Îndrăgostiților, pentru că nu îi mai stă în obicei.

Despre legătura lui William cu Rose s-a scris prima dată la mijlocul anului 2019, când au apărut imagini cu prințul petrecând o seară cu Hanbury, care până în acel moment era cea mai bună prietenă al lui Kate. Imaginile au dat de înțeles că cei doi sunt foarte apropiați unul de celălalt, sugerând că ar putea avea o aventură pe față.

Hanbury are 35 de ani și a lucrat anterior ca model la aceeași agenție cu Kate Moss. Rose este căsătorită încă din anul 2009 cu Marchizul de Cholmondeley, un bărbat cu 23 de ani mai în vârstă decât ea, iar cei doi au trei copii împreună.

Rose Hanbury profimedia 0673806980 jpg

Se presupune că a existat un conflict monstru între Kate și Rose și că prima i-a interzis fostei ei prietene să participe la orice eveniment regal, limitând orice contact între aceasta și soțul ei. "Este bine cunoscut faptul că cele două femei s-au certat groaznic. William a vrut să joace rolul de pacificator, astfel încât cele două cupluri să poată rămâne prietene, având în vedere că trăiesc atât de aproape unul de celălalt și au mulți prieteni comuni. Dar Kate a spus clar că nu vrea să-i mai vadă”.

Cu toate acestea, presupusa amantă a lui William a fost văzută în public la înmormântarea Reginei Elisabeta de anul trecut, iar surse apropiate casei regale susțin că relația celor doi este, de fapt, un fals ordinar.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg
Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg