Ambițiile lui Meghan Markle! A reușit să se căsătorească rapid cu Harry, iar acum va salva brandul Sussex

19 iulie, 2023

Nu te "căsătorești cu un membru al Familiei Regale fără să știi ce consecințe va avea acest lucru asupra reputației și expunerii tale pe plan internațional", a afirmat un expert regal având în vedere situația lui Meghan Markle cu Prințul Harry.

Meghan Markle, Prințul Harry logodnă jpg

Căsătoria lui Meghan Markle cu Prințul Harry reflectă "o cantitate enormă de planificare și ambiție", susține un expert regal. Jonathan Sacerdoti e de părere că ambițiile ducesei de Sussex au fost semănate încă de la o vârstă fragedă, chiar și planurile ei în ceea ce privește brand-ul Sussex și viitorul acestuia. 

Există semne care sugerează că un rebranding a apărut la orizont pentru Prințul Harry și Meghan. Luna trecută, o sursă a afirmat că cei doi vor "înceta" să mai publice memorii și să ia parte la interviuri despre familia regală, deoarece "nu mai este nimic de spus". Se știe și că acel contractul de mai multe milioane de lire sterline încheiat de cei doi cu Spotify a fost anulat la mai puțin de un an de la debutul podcastului "Archetypes" al lui Meghan Markle pe această platformă, scrie express.co.uk

În mijlocul acestor întâmplări, Sacerdoti susține că spiritul întreprinzător al lui Meghan Markle va ajuta la evoluția familiei Sussex. Căsătoria lui Meghan Markle cu Harry este un exemplu strălucit al capacității ei de a profita de o oportunitate și de a o fructifica, susține el. Pentru Sky News, el a spus: „A nutrit ambiții mari și a început să le atingă ca actriță - muncind, evident, nu a fost o actriță de mare succes în ceea ce privește notorietatea internațională.

Apoi s-a căsătorit cu Prințul Harry și a devenit probabil unul dintre cele mai cunoscute sau recunoscute nume din lume doar prin faptul că s-a căsătorit cu cineva”, a spus el. 

Și a continuat: „Cred că acest lucru arată o cantitate enormă de planificare și ambiție. Poate că ea s-a îndrăgostit de Harry, poate că relația lor este una de parteneriat și de dragoste și din acest punct de vedere.

Dar nu te căsătorești în familia regală, cred, fără să știi ce va face asta cu reputația ta și cu expunerea ta la nivel internațional. Și apoi cred că au folosit acest lucru în avantajul lor, mulți ar spune că este există este dreptul lor”.

Foto: Getty Images, Profimedia 



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg