Ambițiile lui Meghan Markle! A reușit să se căsătorească rapid cu Harry, iar acum va salva brandul Sussex

19 iulie, 2023

Nu te "căsătorești cu un membru al Familiei Regale fără să știi ce consecințe va avea acest lucru asupra reputației și expunerii tale pe plan internațional", a afirmat un expert regal având în vedere situația lui Meghan Markle cu Prințul Harry.

Meghan Markle, Prințul Harry logodnă jpg

Căsătoria lui Meghan Markle cu Prințul Harry reflectă "o cantitate enormă de planificare și ambiție", susține un expert regal. Jonathan Sacerdoti e de părere că ambițiile ducesei de Sussex au fost semănate încă de la o vârstă fragedă, chiar și planurile ei în ceea ce privește brand-ul Sussex și viitorul acestuia. 

Există semne care sugerează că un rebranding a apărut la orizont pentru Prințul Harry și Meghan. Luna trecută, o sursă a afirmat că cei doi vor "înceta" să mai publice memorii și să ia parte la interviuri despre familia regală, deoarece "nu mai este nimic de spus". Se știe și că acel contractul de mai multe milioane de lire sterline încheiat de cei doi cu Spotify a fost anulat la mai puțin de un an de la debutul podcastului "Archetypes" al lui Meghan Markle pe această platformă, scrie express.co.uk

În mijlocul acestor întâmplări, Sacerdoti susține că spiritul întreprinzător al lui Meghan Markle va ajuta la evoluția familiei Sussex. Căsătoria lui Meghan Markle cu Harry este un exemplu strălucit al capacității ei de a profita de o oportunitate și de a o fructifica, susține el. Pentru Sky News, el a spus: „A nutrit ambiții mari și a început să le atingă ca actriță - muncind, evident, nu a fost o actriță de mare succes în ceea ce privește notorietatea internațională.

Apoi s-a căsătorit cu Prințul Harry și a devenit probabil unul dintre cele mai cunoscute sau recunoscute nume din lume doar prin faptul că s-a căsătorit cu cineva”, a spus el. 

Și a continuat: „Cred că acest lucru arată o cantitate enormă de planificare și ambiție. Poate că ea s-a îndrăgostit de Harry, poate că relația lor este una de parteneriat și de dragoste și din acest punct de vedere.

Dar nu te căsătorești în familia regală, cred, fără să știi ce va face asta cu reputația ta și cu expunerea ta la nivel internațional. Și apoi cred că au folosit acest lucru în avantajul lor, mulți ar spune că este există este dreptul lor”.

Foto: Getty Images, Profimedia Recente pe Ok! Magazine

Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg
Meghan Markle Prințul Harry și Serena Williams GettyImages 2161692638 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei   Instagram (1) jpg
David Armstrong Jones, Conte de Snowdon, si Isabelle de la Bruyere   profimedia 0884660099 jpg
Regina Letizia a Spaniei și Felipe colaj getty images jpg