Ameninţare cu moartea? Meghan Markle şi Prinţul Harry au primit o scrisoare suspectă la Palatul Kensington

22 februarie, 2018
Prince Harry and Meghan Markle Visit Reprezent jpeg

Formează unul dintre cele mai frumoase cupluri regale şi au o mulţime de fani, dar se pare că Prinţul Harry şi Meghan Markle au atras şi antipatii. În aşteptarea marii nunţi care va avea loc pe 19 mari, oameni cu intenţii mai puţin bune vor să atenteze la viaţa Prinţului şi al viitoarea sale soţii, sau cel puţin să-i sperie pe cei doi.

image

După ce nora lui Trump, soţia lui Donald Trump Jr., a ajuns la spital pentru că a deschis o scrisoare suspectă, contaminată cu o substanţă neidentificată, iată că o astfel de scrisoare a ajuns şi la Palatul Kensington, în numele celor doi îndrăgostiţi - Meghan şi Harry.

Prinţul Harry şi Meghan Markle ar fi putut fi ameninţaţi de o scrisoare care conţinea un praf alb, posibil bacilul cărbunos care provoacă îmbolnăvirea cu antrax, după ce această scrisoare a ajuns la Palat. Adresată lui Meghan Markle, dar şi logodnicului său, scrisoarea a reprezentat o ameninţare la securitatea celor doi, dar şi a întregii Familii Regale Britanice, câţiva specialişti fiind chemaţi să verifice conţinutul plicului. Se pare că scrisoarea a fost descoperită înainte de a ajunge în posesia fostei actriţe în vârstă de 36 de ani şi a Prinţului Harry (33), cei doi fiind informaţi despre incident.

image

Mai mulţi ofiţeri au fost chemaţi după ce scrisoarea a fost trimistă la Kensington pe 12 februarie, cu o zi înainte ca poliţia să dezvăluie că un pachet cu pulbere albă a fost trimis la Casa Parlamentului. După analiza pulberii s-a constatat că praful nu era antrax şi era inofensiv. Scotland Yard a declarat că este conştient de pericolul acestor scrisori, iar ofiţerii de la Comandamentul de combatere a terorismului au lansat o investigaţie în acest caz. Poliţia investighează acum dacă cele două incidente au vreo legătură, iar detectivii au lansat o investigaţie pentru a-i decoperi pe expeditorii scrisorilor. În aşteptarea nunţii regale care va avea loc pe 19 mai, Scotland Yard va lua măsuri şi mai drastice de securitate în ceea ce priveşte Familia Regală a Marii Britanii.

Frica de o posibilă infestare cu antrax i-a determinat pe cei de la Casa Regală să mărească securitatea în ceea ce o priveşte pe viitoarea mireasă a Prinţului Harry, Meghan fiind păzită de o întreagă echipă de securitate. După căsătoria cu Prinţul Harry, ea va deveni oficial membră a Familiei Regale Britanice şi va beneficia de protecţie non-stop.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Charlotte Casiraghi Andrea Pierre GettyImages 1476278226 jpg
Meghan Markle 1  foto   GettyImages jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Caroline și Charlene de Monaco GettyImages 1063451102 jpg
Charles Spencer Amelia Kitty profimedia 0226074243 jpg
Printul Philip, Regina Elisabeta, Barack Obama, Michelle Obama   profimedia 0282411211 jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie   profimedia   0746682093 jpg
Charles și Camilla, Profimedia jpg
Printul William in Polonia  profimedia 0764722496 jpg
Camilla Parker Bowles   Profimedia (2) jpg
Kate si William la Anmar Hall din Norfolk   profimedia 0582139462 jpg
Albert și Charlene, Getty (2) jpg
Regina Maxima in Maroc jpg
Harry tatăl surogat profimedia 0292659549 jpg
familia regală britanică  sursa   GettyImages jpg
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett (1) (1) jpg